CLA tercih ederdim ne olursa olsun insan arabasına baktığında yüzü gülmeli bence. A3 çok rijit bir araba ama estetik olarak çok zayıf kalıyor
Printable View
CLA tercih ederdim ne olursa olsun insan arabasına baktığında yüzü gülmeli bence. A3 çok rijit bir araba ama estetik olarak çok zayıf kalıyor
ben fiyat performans ve tasarım olarak v40 r diyorum
ozellikle laguna seca blue
Connecting site...
CLA dışı daha güzel ama A3 her türlü daha kaliteli, daha tok.
F30 320i ED tercih ederdim ben olsam :)
Lacivert a3 bence, otoparkta var bizim ağzımın suyu akıyo resmen.
Renk belli olsun diye 1.4 örnek koydum,
Connecting site...
A3 göze alışıldık geliyor nedense volvo güzel fakat 2. El biraz düşündürüyor sonuçta iyi para verilecek cla da bence ön panjur görünüm çok iyi arka kısmı şahsi fikrim güzel değil... Bmw her türlüsü satılır kalitedir... Bmw alırdım 3.16 bide yazılım süper olur
Son durumlar, gelişmeler nedir?
Karar verildi mi? :)
ikisi arasından a3
ama f30 zorlanmalı
cla sürmedim hiç a3 sedan hb hergün elimin altında renk renk model model biniyorum özellikle sedanda s line olucaska rengide beyaz alıcam diyorsan hiç tereddüd yapma al çok keyifli bir alet.
250 tork var gidişi çok iyi şirkette 245 km hıza ulaşam arkadaşlar var ankara ist otobanında.
CLA elendi, GLA listeye girdi. GLA ve A3 sedan, 316i arasında sene sonunda karar verilecek.
o paraya M paket F30 316i alınır binilir , CLA a3e falan o paralar verilmez mis gibi 3 serisi dururken.
a3 sedan da estetik yoksunu bir araç , bana göre audinin son yıllarda çıkardığı en çirkin araba.
A3 sedanın tavsiye etmem, arka koltuk mesafesi çok kötü arkada oturan resmen tavan ile bütünleşiyor,
mis gibi kampanyada 3.20ied 170likler var sene sonuna kadar gidermi bilmem ama 1-2ay süreri var gibi dediklerine göre.
line+metalik renk+sunroof+dakota deri ve ısıtma+arka perde+hafızalı elektrikli koltuk+harman kardon vs vs .fiyatı 170lerde gezerken kampya dahilinde 143 liraya bıraktılar daha 1 hafta önce muhtemelen 140 a kadar inerde