Vay anasını ne yazılımmış...
Printable View
Vay anasını ne yazılımmış...
İyi bi yazilimli cupra karsisinda fabrikadan yeni cikmis rodaji yapilmis 330 ci nin bile hic sansi yok :)
Neden garipseniyorki 1200 kusurat kg ve 200+ hp civari bir arac icin normal degilmi ?
Cupra stock halde dahi zaten 200 lu hizlara kadar kafa burun goturur
M3 leri bilmem onlar kolay lokma degil
Saplıyo yine önüne gelene fındık turbolar :D
İyi akşamlar..
Dumanlı bi RiBiZanın geçemeyeceği bmw yoktur :D 0-400m 13sec koşuyor Eyüp Duygun :)
Hayır arkadas yazmıs zaten otomatıkle boyle oluyor dıye manuelıne en az 3 boy koyun..
manuel temız gıden 330 aynı hpdekı poloyu 200 250 arasında gecmemesı ıcın neden yok. kı nasıl dıyım fıltre egsoz s2k ıle 250ye kadar en kotu yanında durması yada gecmesı lazım o hız aralıgında polonun.
ibiza veya polo fark etmez. başka bir ekstra olmadan sadece yazılımla E46 M3 konuşmaya bile gerek yokta zaten 330u falan geçemez bana göre. M3 ile yazılım yapar yürürüm diyen kişiler gerçekten bu kadar emin konuşuyor ama çok şaşırdım buna. 240 dd veren type-r gibi arabalar E46 M3le aman aman gidemiyor ki yazılımlı ibiza veya polo geçsin M3ü.
Gayet sağlıklı 3.30ci'im vardı otomotik gidişi pekde tatminkar değildi bence standart tsi bile yürür gider 3.30'un yanında
Cupranın soluğu 220 gibi kesilir, aradaki 1600 cc fark orada ortaya çıkar :D
M3 ü insanlar çok küçümsüyor
330 yürümeyen bir araba değil, fakat m3 çok ayrı bi olay..
Ibıza veya polo 330 la kesinlikle yürür bi boy geride bi boy önde orasını bilemeyiz araçları görmeden.
ızmırde saglıklı manuel 330ci , saglıklı e46 m3 manuel, e39 m5 her daım hazır arabalarımız. varsa yazılımlı ıbıza cupra deneyeıp forumu aydınlatabılırız.
bmw de makınanın ne cıkcagı hıc bellı olmaz. 2002 manuel 330ci ile denedım benım e36 yı 2 de dırekt cıkıp gıdıyorum. 2000 manuel 330ci var arkadasımda 2 de tutunuyorum 3 te o bana cıkıp gıdıyor. trıptonık 330ci leri saymıyorum bıle.
e46 m3 umuz de e39 m5 le yuruyor. sızın hesaba gore ıbıza yazılımla m5 gecıyor o zaman. en guzelı deneyıp gormek
3.30 ci yi yabana atmayınnnnnnnnnnnn
bmw söz konusu olunca çok çok uçuk yorumlar deneyimler çıkıyor. Çünkü gerçekten üzülmüş bmw ile aşırı temizi arasında dağlar var.
17 jantlı yada 18 hafif jantlı bir manuel 3.30 ile 18-19 çakma csl vs ağır jantlı 3.30 arasında dağ tepe oynar..
adam gibi bi 330 öle ezilmez o araca
Yukarida arkadasin yazdigi dogru 2 330 arasinda daglar fark oldugunu cok gorduk. Yeterki 230 240arasibversin 17jant manuel bosa yakin olsun bakin nasil gidiyor hele 200 250 araliginda..
Hatta soyliyim arkadasin 230hp veren 328le 200e kdr tutunmaya calisti sonra acarak gitti 330...
BMWlerde bu performans farkı neden oluyor yahu.Diğer markalarda niye bu kadar fark olmuyor?
O kadar saplayan olmuş 330 a 1.4 tsi la , bi tane video yok. :)
Artık birileri denesin ve sonucu görelim herkes sabırsızlanıyo sanırım :)