Vti f/e/h
F7r f/e
70-225 basılsa sizce sonuc ne olur ?
Vti f/e/h
F7r f/e
70-225 basılsa sizce sonuc ne olur ?
İkisinide saglikli olarak dusunursek 3. vites in sonlarina dogru f7r gitmeye baslar.
İnstagram:
guven_arabacioglu
iki aracında sağlıklı ve motor parçalarının oem olduğunu varsayarsak,
vtı geçer diyorum.
Fakat geçenlerde böyle bir deneme olmuştu t.dağ tarafında sanki, laci sedan vti ile f7r denemesi olarak.
denenmiş bir denemeyi sorgulamıyorsunuzdur umarım.
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
vti alır diyorum arkadan aynı speclerdeki 106 gti varsa bunları elek eder diyorum...![]()
gariban 106 gti....
Vti delik desik mi yapar
Vti once 106 gecsin sacmalamiyalim arkadaslar.
Saglikli bi f7r 140-160 arasi ayrilir gider.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Ben farkli vteclerle de farkli f7r larlada denedim beyler megane gecer.ayrica sorunu olan sk f7r bile kafa kafa gidiyor vti la forumda aratirsaniz digerleri 4-5 boy civari geciyor vti ile deneyen f7r i.
Sinir stres bize gore degil aga
Saglikli bir f7r ciddi sekilde gider ve ciddi bi sekilde de gecer.fhe vti in nasi yurudugunu gayet iyi biliniyo tamam ama ozellikle uzunda f7r ciddi yurur.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
peki sağlıklı bir F7R, sağlıklı bir Clio RS kadar yürüyebiliyor mu?
Filtre ve kat iptalim var, bir iki haftaya anadolu yakasına zevkine bi araçla denemeye gideceğim.Deneyecek olan varsa yer ve zaman belli değil ayarlanır onlar, aynı speclerdeki her türlü vti ile denerim
Hayır, RS'in şanzıman F7R'dan uzun lakin daha hafif ve fazladan 25 beygiri var
Renault Sport III
Clio 197 Swap 265
Hatta şöyle bi örnek vereyim
SK F7R'ın bu VTI ile yürüdüğü zamanlar baskı balatası hafiften kaçırıyordu gökhan abinin dediğine göre, altta da SK F7R ile benim aracımın videosu var ordan hesap edin.VTI'ın specleri nelerdir bilmiyorum SK'da kat orta iptali ve emme ağzında filtre var bende de kat orta iptali ve CAI var.
Renault Sport III
Clio 197 Swap 265
sağlıklı olursa f7r affetmez.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
f7r lar vti ları geçiyorsa hemen bi tane bakalım o zaman
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)