seçeneklerden tiguan ağır basardı
Printable View
seçeneklerden tiguan ağır basardı
Yeni picasso listedeki bütün araçlardan çok daha teknolojik ve donanımlı... performans olarak eski nesillerine göre daha çevik, çünkü yeni şaseyle daha hafifledi ve şanzıman güncellemesinden sonra geçişler daha seri ve yumuşak. Dağa taşa vuracaksa kendini zaten mpv olmaz ancak mpv de ısrarcıysanız listedeki diğer bütün araçlardan hem çok yeni olması hemde donanım özellikleriyle picasso çok önde
Mercedes B serisi düşünmez misin düşük km ikinci el spor paket bi xenon koltuk ısıtma vs dolu araç bulunabilir en kalitesidir bu sınıfın bizde var çok memnunuz .
Connecting site...
Bu tarz bir araç
Tiguan seçenekler arasındaysa Yeni Honda CR-V 1,6 dizel kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim, boyut ve bagaj olarak çok daha iyi,yakıt olarak 3000km oldu şimdiye kadarki ortalama 6,5-7 civarı, donanım olarakta yeterli bence koltuk ısıtma, geri görüş kamera,katlanır ayna vs...
Arka koltuklar yatırıldığında tamamen düz ve geniş yer açılıyor yatacak yer var yani.:)
hayatı muallaklarla geçmiş birisi olarak,hayatı planlı bi şekilde değilde daha çok hayatın akışına göre yaşayan birisi olarak şunu söyliyim; o kadar kafa patlattım. o kadar araştırma yaptım. yine gittim hiç planda olmayan bi arabayı aldım:) araba çok temiz ve en dolusuydu. bütçeme göre iyi bir tercih yaptığımı sanıyorum.
2013 model Hyundai ix35 elite modelini aldık.
10000km de. gör-tan bayi çıkışlı,biz de gör-tan dan satın aldık.
Allah herkese hakkında hayırlısı ne ise onu versin. daha iyileri de sizlerin olsun..
(Not: Babamla annem yine kapinglerde çadırlarda yada otel odalarınd kalmaya devam edicek)
:D :D ahahhahah
konu yöneticiler tarafından kaldırılabilir.
bana yardımcı olan,değerli yorumları ile bana yön veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim..