sedan vti ların fiyatı artırcak bu konudan sonra :D
Printable View
sedan vti ların fiyatı artırcak bu konudan sonra :D
sedan VTİ forever.....niye çünkü sedan vti kullanıyorum,çok memnunum...:heyoo:
sedan tercihim olur tek kapı arabaya typer,bmw yada clk olmadıgı surece bı daha bınmem :D
Sedanda HB de güzel ama ben sedan tercih ederdim sedan araba eskiden beri severim..
Tercihim HB olurdu.Ama kasa önemli degil şu saatten sonra yeterki temizi bulunsun
ben sedan derim.ağırlıksa ağırlık sporluksa sporluk :) hem Selçuk abi bişiler demişti.Sedanın yol tutuşu ve devirlenmesi hb civic'e göre daha iyiymiş.Selçuk abi yapar açıklamasını görürse :) Ama sedan derim :)
Banada Sedan temiz bulmak daha kolay gibi geliyor.Gençlerde ağırlık HB.Geçen bahçelievlere giderken cevizlibağdan Lacivert leylek gibi bi Sedan VTİ gördüm.50-60 yaşlarında bir amca kullanıyodu.Shell'e girdim baktım oda yan pompada durdu ben arabayı herşeyi bıraktım gittim amcanın arabasını inceledim:DValla alıcaksan öyle bişey alıcaksın.Yapışıcaksın sat diye.Onun tadı başka olur :) He tercih meselesi temizini bulursam HB alırım.Sedan arabada spor ruhu göremiyorum ben sevmem yani.
Hatcback diyorum bende daha hoş geliyor gözüme.
Bence 2sinide alma sadece motorunu bulup swap yap EG kasaya :D
arkadasım bende 99 hb vtı ve 2000 sedan ıes var bekarsan kafana gore takılıyorsan hb derım
ama evlıysen sedan derım ındı bındısı cok oluyor sedan idaildir :D
Sedan kullanım kolaylığı olarak daha güzel tip de daha güzel bence aerodinamisi de daha iyi o yüzden sedan.
şekil olarak hb hız olarak sedan diosanız hb ölümüne yuklerim sedan bakar dalgasına hehe:D
sedan daha bi oturaklı duruyor:)
Vti'da kesinlikle Sedan :)
Forever Sedan 4DR... Hem temiz hem sedan arıyormusun hala ?
CR-V alacağım için satıyorum... Yoksa herhangi bir memnuniyetsizliğim yok arabamdan.
http://www.sahibinden.com/ruhunu_kay...XQQdisplayitem
Ayrıca arabanın benden öncesini forumdaki arkadaşlara sorabilirsin...
Kesinlikle sedan derim... Hb olunca dürten çok oluyor ama sedan olunca sadece işi bilen tanıyor , bilmeyene de sürpriz oluyor.. bagajı , arka kapısı , arka biniş-iniş kolaylığı da cabası...
:):):):):):)
http://www.sahibinden.com/_olay_bumu...yword=10606928
motor alacagımdan dolayı satıyorum. cok fena temız:D
HB olanı pek hoşuma gitmiyor. Yerlerde bir sedan daha iyi.