iki araçta tamamen stok ve iyi durumda olursa birbirine çok yakın gidiyolar ama cupra ESP açık rollig yaparlarsa rs kaput boyu kadar önde gidiyo tabi cupra esp yi kapatırsa geçiyo yenisiyle denemeye gerek yok hertürlü cupra geçer
Printable View
iki araçta tamamen stok ve iyi durumda olursa birbirine çok yakın gidiyolar ama cupra ESP açık rollig yaparlarsa rs kaput boyu kadar önde gidiyo tabi cupra esp yi kapatırsa geçiyo yenisiyle denemeye gerek yok hertürlü cupra geçer
ben zaten o zamanki karşılaştırmayı söyleseydim rs seni bayağı bi geçmişti o zaman rs geçer derdim ama ben orda tamamen stok dedim bak chip falan olmucak.!
ben o zamanki denemeyi baz alsaydım RS seni bayağı geçti yani bende zaten diyorum tamamen stok olucak diye bide söyledim zaten ben RS geçilir de demedim yani esp açık olunca kafa kafaya gider dedim
cupra boy boy alır gerek yok konuşmaya....
asklında denemekgormeklazım ama bana kalırsa cupraaaaa
cupra r çok iyi bir araç olmasına rağmen megane rs daha iyi bir araç. pist verileri dergiler yazılar ben daha kötü diye bir yorum okumadım. ha gerçek hayatta kaldırırken ne olur o saklı kutudur. modifiyeli olduğu kimsenin arabasında yazmıyor. onun için şu şöyle geçti bu böyle geçti, yer koparır demek yanlıştır. veya rs cuprayı geçiyor demekte yanlıştır. bujilerinin eski olup yeni olması bile etkiler durumu. diğer yandan bahaneyi bir yerlere atmak boşuna. işin özünde geçen geçmiş, geçilende geçilmiş demektir. her iki aracın stok motor güçleri aynı olsada yere aktarım kaybı az olan alır diyorum.
cupra balık, megane olta olur. bu oltayla tutulan cipura akşam tavada ızagara olur. :D
fabrika verilerinde bile 0.4sc fark var cupra hertürlü neyi alıyor?
cupra:icon_tup:
megane a şans bile vermiyorum :)
cupra
C-u-p-r-a =:-)
her arabanın yürürü bir olmuyor bu gerçek fab.'dan ,
düzgün yürürlü stock 2 tane bulup denemek lazım her türlü ama bence kafa kafaya gder,
kalkışta megane alabilir....
bu sitede cupranin type-rin benzer rakipleri tarafindan nasil olur da gecilebilecegini yazarsiniz :) Utanmiyor musunuz:P
CUPRA R:icon_tup:
cupra hertürlü alıyor .istek olursa denenir CUPRA mız herzaman hazır.