tjet olsaydı her türlü içinden geçerdi
Printable View
Linea yı küçümsemeyin yazılımlısı ciddi gidiyor
iyice öldürmüşsünüz 1.6 linea'yı , nerdeyse 1.3 cdti'ye bile geçireceksiniz şurada :)
Vtec2 ler yakinda stock vti larla yurucek hbrnz olsun bn soluyumde snra bn duymadim demeyin
dizelin ekşını zaten 1-2. vites +3 ün ortaları siz direk 3 ün ortasından basacaksınız ( stock dizellerden bahsediyorum ) devri iyi ayarlayın
Hiç belli olmaz , linea 1.6 yıda o kadar hafife almayın .
vtec2 havada karada denizde hey yerde alır rampa yukarı belki lineanın düşük devirdeki tork farkı ile zorlar yoksa civic karşısında lineanın şansı yok...
haha vtec2 yı her zamankı gıbı yıne typer yapmıs hondacılar hıc sasırmadım:)
Ah ferhat vtec2 m olsaydı şimdi , 217 de çakılı kaldığımda aramızda kaç boylar boylar olduğunu görseydin de şu konuya her seferinde böyle yazmasaydın :)
Yazılımlı 1,6 multijet linea yı bir yıldan uzun süre kullanmış biri olarak yazıyorum yazılımlı linea vtec2 ye fena şaka yapar :)
adam stock yazmıs herkes yazılım diyo. yazılımla 70 hp araba 210 hp oluyo yazılımsız yorum yapın deneyen varsa
Ben ankaradayim vrsa bnm aracm gbi tamamen stock vtec2 7\24 denemeye hazirim
vtec2 sınfında güzel yürür ama 1.6 linea'da küçümsek bir araç değil.kondisyonu yerindeyse iyi işler yapar.Yazılımı bırakın sıradan box'lı bi linea bile şaka gibi gidiyor kaç kez şahit oldum.
ies emmesi , headers , düz boru ve güzel son ile vtec2 de nasıl güzel yürüyor dünyası değişiyor...
Alakasız oldu dimi okuyunca :) İşte yazılımlı linea da aynı şekilde oluyor konu bu değil çünkü :D