arkadaslar golf gt 170 hp hakkınhda dusuncelererınız nedır..? artıları eksileri nelerdir..?
kullananlar varsa yardımcı olabılırse cok sevınırım... yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
arkadaslar golf gt 170 hp hakkınhda dusuncelererınız nedır..? artıları eksileri nelerdir..?
kullananlar varsa yardımcı olabılırse cok sevınırım... yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
Arkadasimda var uzun suredir kullaniyo cok memnun. Kulllanmadim ama cok hosuma giden bi arac.
Tsi 140 hp sini kulllandim beni gercekten etkilemisti gt yi dusunemiorm tatmin edicidir bence. Yanda otururken bile cok keyf veriyo![]()
Mapped by DR.ECU
cok tesekkurler.. yakıt durumu nasıl...
bende 140 hp modelini kullandım çok seri bir araçtı Dsg şanzıman fakat 1-2 kere turbosu değişti aracın garantiden
Yakit durumunda net bsey soyliyemicem yanlis olmasin ama hatirladigim kadariyla sole diim 140 hp lik olan basmadiginiz surece cok yakmio bi depoyla ortalama 500 kusur km yi gordugu oldu arkadasimin. (arac florya bakirkoy arasinda kullanir genelde)
Mapped by DR.ECU
arkadasım dizel 2010 focusu satıp almayı dusunuyoda.. aslında yakıt o kadar sorun degıl sonucta aldıgı araba 170 hp olacak..
tek korku 1.4 170 hp bu kucuklugun bu kadar sıkıstırmada ne yapacagı
140 ile 170 arasındakiş fark sadece yazılım değil 170 likler daha da dayanıklı malzemelerle oluşturulmuş diye biliyorum
şöför tutamamış sanırım aracı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28579716/detay
update
GT kullanıcılarından yorum bekliyorumen az 3 yıl kullanmak niyetiyle... 2008 model bi araç var aklımda turbo sıkıştırma vırt zırt sorun arıza doğuş konu başlıkları olmak üzere...
gt değilde bende tsi kullanıcısıyım ve aracın dikkat edildikçe sorun çıkartacağını sanmıyorum.sıkıştırıp çat diye kontak kapatılırsa gidebilir tabi
bir kaç kez turbo değiştiren bir iki piston çatlatan var düşük kmlerde süpriz bi makine sorunsuzca kmlerde gezebilcek olduğunu düşünmüyorum açıkcası 170 liklerin helede yazılım felan düşünen birisi için... genede fiyat perf yakıt 3 lüsünde favorim O yüzden GT kullanıcılarından eleştirel yorumlar bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler...![]()
gençler gt ler gti la aynı şasi ve süspansiyonu kullanıyo, baya farklı yani 140 lık olanlardan falan olay sadece motor ve döşeme farkı deil![]()
Şu konuya 4 yıllık hort vermiş olucam ama bu araçların f/p durumu nedir ? 207 GTden sonra tatmin eder mi ?
Dip not : DSG şanzımanı eski tip sanırım bunada yorum alabilirsem süper olur
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Eski tip dsglerde keyifli midir ? Yoksa manuelini almak daha mı mantıklı ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)