ole arabamı olur yaw 4 5 kez denıyosun elektrıkler gıdıo :D:D:D
Printable View
ole arabamı olur yaw 4 5 kez denıyosun elektrıkler gıdıo :D:D:D
Berkayy sag olsun hep benim devrimde basti 4 e atana kadar cok fark yok belki 1-2 boy ama sonrasinda ates atiyor. Komple sokuktu aracim teneke jantlarla bastim. Crzde bunu gordu ve gelmedi. Berkayla israr ettik 50 km yol gittik falan:) keyifli denemeydi..
Olum berkay tam sana kaldırmıştım :D 1 direk yer susarım diyodum da , sadık a 2 direkse ; bana semt sokarsın olmaz :D :D Gaza yarım basar mısın bi de öyle baksak :D
berkay vermiş küsküyü :D
Crz hakkında çok detaylı bir tecrübem olmaza da bir akşam test etme imkanım olmuştu Tuncay abininde dediğiyle aynı fkirdeyim şaşırtıcı bir ivmelenmesi var aracın. yalnız aküyü boşaltıp bastırın olayına koptum:) iyi espriymiş cidden:hahaha: gerçeksede turboyu söküp gelin derlerse nolcak :D
maşallah araçlara
Berkay ne zaman deniyoruz :D
Nereye gelelim Havayolu :D
Maşallah berkayim kopmusun gene güzel gece olmuş Bende denicek araç arıyorum ama t4 le varmı denicek stok aracım tabi.
sen okadar yapar edersın hybrid crz gelir içinden geçer işte faceden atıp tutmaye benzemiyomuş demi :D
300 kg farkı turbo kapatmıyor, Mugen Filtre egzoz kiti varmış arabada. SC yokmuş.
Arabayı komple söküp ağırlıkları attıktan sonra gel bir daha dedim , vatandaşlıktan çıktık berkayla ülke değiştirdik gene gelmedi. :cool: Yenilen pehlivan falan filan.:rolleyes:
bizim torun çok iyi işler çıkarmış :D
deneyen araçlara maşallah kazasız belasız
Hacııı abii senin torun kim :)
http://www.youtube.com/watch?v=a5tErG7v48w
şahsen ben denemem crz ile :D maşallah
Yazılım filan yoktur Poloda.
Ben forumdan bir arkadaşlar 1.6TDI Golf varken 1.4 140lık Astra ile denemiştim bende sadece yazılım vardı onunki stock'tu Astrayı 2-3boy civarı geçiyordum 200'de.
CRZ normal gitmesi gerektiği kadar gidiyormuş ters bir durum yok yani. Gitmeyen Pejoymuş..
Onur biz tek denedik Çağrıyla ayrı Sasalıda gündüz :)
Stok mu diyorsun 1.6 tdi 90 hp polo için ?
Çok net evet. Yazılımlı Polo onların içinden geçer.