dediğiniz gibi dogru hatta elektrikli sistem oldugu için torkun gelmesinide beklemiyorsunuz gaza bastıgınız anda lastiklerde güc ama toplam beygirinde bir kısmı bu elektrik motorundan geliyor yanlıs bilmiyorsam.
Printable View
ole arabamı olur yaw 4 5 kez denıyosun elektrıkler gıdıo :D:D:D
Berkayy sag olsun hep benim devrimde basti 4 e atana kadar cok fark yok belki 1-2 boy ama sonrasinda ates atiyor. Komple sokuktu aracim teneke jantlarla bastim. Crzde bunu gordu ve gelmedi. Berkayla israr ettik 50 km yol gittik falan:) keyifli denemeydi..
Olum berkay tam sana kaldırmıştım :D 1 direk yer susarım diyodum da , sadık a 2 direkse ; bana semt sokarsın olmaz :D :D Gaza yarım basar mısın bi de öyle baksak :D
berkay vermiş küsküyü :D
Crz hakkında çok detaylı bir tecrübem olmaza da bir akşam test etme imkanım olmuştu Tuncay abininde dediğiyle aynı fkirdeyim şaşırtıcı bir ivmelenmesi var aracın. yalnız aküyü boşaltıp bastırın olayına koptum:) iyi espriymiş cidden:hahaha: gerçeksede turboyu söküp gelin derlerse nolcak :D
maşallah araçlara
Berkay ne zaman deniyoruz :D
Nereye gelelim Havayolu :D
Maşallah berkayim kopmusun gene güzel gece olmuş Bende denicek araç arıyorum ama t4 le varmı denicek stok aracım tabi.