o 206yı almayı düşünüyosan yani o araba hoşuna gittiyse , senin hakkın 206gti almak 23 degil 24e bence :)
Printable View
o 206yı almayı düşünüyosan yani o araba hoşuna gittiyse , senin hakkın 206gti almak 23 degil 24e bence :)
206 Gti kullanımı zevkli ve her devirde yürüyen bir otomobil, performansı o kadar kötü değil ama RS'le karşılaştırıyorsak tabii ki yetersiz kalır çünkü arada 40 HP var.
Sunroofu olmadığı ve ön panelini sevmediğim için ben Clio RS almazdım. Ama 28.000 YTL'ye 207 GT varken 206 Gti için 23.000 YTL gibi bi parayı hayatta vermem.
206 gti her devirde sadece yürür ama koşamaz.. ;)
konuyu açan arkadaş sende hiç macera arama 2 arabadan birini mutlaka alacaksan RSden şaşma.. :icon_tup:
ok yakmıştı bende hatırlıorumda
230 hp olabilceğini sanmıorum hatta 200 ün üzerine bile çıkması zor bence
en son satılmadan önce son yarışında 230 küsür çıkmışdı çok zor deil aslında azcık kafa yormak gerekir
her ne kadar içini beyenmesemde RS
Arkadaşım yazık 23 milyar 206 gti a verilirmi.
Bende bakıyordum bi ara 14 milyara çok çok temiz sunrooflu 50.000 km de tamamen orjinal bulmuştum ki fiyat bence gayet iyidi ama sağolsun forumdaki arkadaşlar aldırmadı gti alınmaz diye bizde almadık beklemeye devam ediyoruz 2.araç için.
Gittik mitsubishi ile görüştük test sürüşüne czt getirceklerdi fırsat olmadı.
23 e falan czt ler var bence onlara bak.
Clio rs hakkında yorum yapamıcam ancak arkadaş aldı sıfır yeni kasa clio ların rs lerinden TR'de 2-3 tane varmış sanırım araç çıkarken öyle sölemişlerdi. 2.0 200hp cidden tatmin edici bir gücü var vede çok kaliteli yapmışlar içini ve dışını
olayın özü şu hakim bey bi aralar akıl aldığınız garaja ugruyorsunuz..orda sana yüz yüze ekipmanları göstererek anlatabılırım once krankdan basladılar hafıfledı titanyum kolları geçirdiler arkasına blokda bır kac ıslem yapılarak gomlek vs piston capıyla hafıf volantla oynadılar kapakda subaplarla ıtıcılerıyle yayları sapkaları ateslemesı bıldgım kadarı ıle msd kullanıldı öle hatırlıyorum baya eskı bır zaman guzel bır yazılım bulana kadar baya ugrasıldı. hatırladıklarım bunlar yanlız erdalın o sıra arabası dergıye cıkmısdı eger dergııyı dukkanda bulabılırsem resımlerıyle ve mod lıstesıyle burda daha detaylı paylasırım.:) sanırım yeterlı