Düzgün bir port polish,hafif volan,4-2-1 headers..
Printable View
mumkunse bu konu kılıtlenebılır mı??? Aldı basını gıdıyo cunku :)
1.'sı bu arkadaslarla hıc bı sekılde frekans tutturamadık
2. ben aracı bu sartlarda satmaktan VAZGECTIM ;)
bu konuyu acanda zaten RS varkı. 39 LZ lı apacının bılgı almak ıcın actıgı konu :)
yok kank's...39'dan benım aracı gsxr 750 ıle takas dusunen arkadaslar vardı 1-2 kez gorustuk vs...Okan arkadaslara buyrun bu nıck'ı kullanın tt'de demıs genclerde boyle bı topıc acmıs ;)... he arasıra okan da aynı nıck'le doldur bosalt yapmıs mı baktım postlara yapmıs :] ...
kardesım bana guvenın ;)bosa sıkmam ben. ta kendısı... yontemlerımız var elbet :)
tezını curuten yok selcuk :]...dogru yakalamıssın Okan'da bu accontu kullanmıyo degıl...Hatta belkı de genellık ına aıt ;)...Napsın olm cocuk hep dıslıyosunuz hep dıslıyosunuz...
burgazdan birine rs arıyolar konu gerçek 206 mı rs mi die cocuk kararsız kalmış sonra buraya konu açmışlar (geçen hafta burgazda konuşuyolardı LZ rsin ustasıda ıyı ıyı coluk cocuk okan sayesinde buyuyo bi tane daha alsınlar sevinirim demişti :D )
ben hiçbi zaman geçildiğim bişeye geçtim demedim
306-gsi da hüseyin abi kendi agzıyla geçti gsi beni dedi
clio-megy cabrio da ztn ap açık ortada ugur geyik yapa yapa megy i geçti
306-gsi yarışını ılk kalkarken gördüm sonrasını anlıyamadım hep başa baş gıttıkleri için ki yarışanda ben değilim!ama sen bunu bt-reptile team olarak algıladıysan 1-0 reptileteam önde ;)
4 ekimden sonrada Allah ın izni ile 2-0 öne geçicez
beni ne zaman kim geçti ise herzaman tebrik eder video da varsa koyarım sadece geçtiğimi anlatmam
eger konu eser ise de bugune kadar beni de burgazda geçen oldmu?140 hp sahin dediniz boy boy geçtim,okanın megy 1 ile denedik her vitesi kesiciye soktugum halde orda burun farkıyla geçtiğm sölendi ne kadar okan geçsin die ugrastıysam da neyse 3.18 ti neydi plakası hatırlamıorum okan la roling yaptık 2 te basmaya basladık arkamızdan bmw bastı ben 5 e aldıgımda anca geçebildi bmw ıcınde ayarlayın sıfırdan kalkalım dedım bı turlu ayarlanamadı vıraj a gırer o dedınız bayıra 150 ıle cıkıo dedınız hemen ertesı gun bayıra 160 la cıktım imkansız dedı alican dı sanırım adı iddia koy dedık 200 le cıkalım dedık ona da R yaptı eee sonuç ne şimdi
hüseyina abi valla hiçte geçildim demedi
msj ımı duzenledım ilk denedıklerınde huseyın abı kendı dedı japon ahmete
sen hüseyin abi yei dedin 200 le çıkalım die oda r yaptı ölemi
valla bende shell de hüseyin abi ben geçtim dedi bide madem o kadar iddalısın getir okanla kalkıcak bi araba
bi de can kim
ben kimse adına gider yapmam kımse adına yarışır demem,okanla selcuk ztn deniecekler gsi ıda getirirz tekrar 306 ıle denırız kuru zemınde ama gsi ıslakta kalıp gti kuruda kalkınca geç kalıo bence sen ahmet abi e bi git daha ıyı acıklasın sana ama neysee gelicez yine