Arkadaşlar genel anlamda üç aracı karşılaştırır mısınız lütfen. Her konuda paylaşımlarınızı bekliyorum motor, konfor vs.vs.vs.
Konuya Astra Sedan Eklenmiştir.
Arkadaşlar genel anlamda üç aracı karşılaştırır mısınız lütfen. Her konuda paylaşımlarınızı bekliyorum motor, konfor vs.vs.vs.
Konuya Astra Sedan Eklenmiştir.
Bende Aralık ayı gıbı cok araştırmıştım fakat focuk sınıflarına gore bana bıraz yuksek gelmiştı fıyatı...
Toyotayıda cok araştırdım toyota daha mantıklı geldı daha sonra en onemlısı garnatısını cok ucuz bır mıktara 5 yıl sınırsız km yapıyorlar vede yakıtı forda gore cok az...
Toyotayı aldığımdan berı 12.000 km yol yaptım tek sıkayetım mazot fulun bıraz altındayken o sesı nasıl tabır edıcewm bılmıorum ama guluk guluk dıe ses gelıyor
Baska hıc bır sıkıntısı derdı sıkayet edılcek yanı yok ve 1.4 90 hp olmasına rağmen 210 ları gorebılıyor...
Ben toyota derım...![]()
Malesef yakıt full olunca o ses geliyor yeni nesil d-4dlerde.
Çözümü var aslında garantiden hallediyorlar ama ben o kadar parçanın sökülmesine razı değilim.
Bu arada ne kadar mantıklı olur dizel ve benzinli aracı karşılaştırmak?
Ama hangisini alırsın dersen dizeli alırım. Hem sorunsuz hem toyota olduğu için.
Bunun yanında az km yapacaksamda focusu düşünebilirim.
Fiyatları aşa yukarı aynı ise az km yapsam bile corolla alırım![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
bende stock 1.4 D-4D Corolla var 2006 model, ben 109 luk Focusun peşinden 1 boy arkada gidiyorum 160 a kadar denemiştik arkadaşla geçen yıl.
tüketim Corolla'da daha az.
focus yol tutuşta Corolladan üstündür muhtemelen ama Corolla'da tatmin eder yani sınıfında.
Konfor bakımından aynı sayılırlar.
Pardon, ben Auris olarak görmüşüm ki herşeyleri aynı Corolla iledüzelttim. Ayrıca neden bu üsluptaki sertlik?
Diğer Auris D-4D vs Astra konusuna kafam gitti aynı anda ona bakıyodumda![]()
yapabilir benim açımdan sorun yok, fikrimi paylaşırım sadece.
senin açından varsa da pardon tekrar kusura bakma Auris = Corolla sonuçta Yaris desem hadi küçümsemiş olurum belki ama![]()
109hp olursa Focus, 90hp düsünülürse Corolla daha mantıklı...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bence yol tutuş konusunda focus un üstünlügü tartışılmaz ama onun dışında roll drag konfor yakıt ekonomisi gibi bütün degerlerde corolla ezer..
corollanın da yol tutuşu güzel ekonomik ve 1.4 motorla o kasa ağırlığına rağmen performansı tatmin edici
focusta 90 bg motor olduğunu bilmiodum,109 bg olanları güzel. 90 hakkında fikrim yok
Eniştemin 1.4 D4D aracını kullanmıştım 2 ay kadar.. Uzun yolada gittim falan.. Bence performansı tatmin edici.. Ayrıca gerçekten çok çok keyifli gidiyor yakıt tüketimi o kadar iyi ki bence komik rakamlara komik kilometreler yapıyorduk.. Focus'ta kullandım ama 109'luk olanlarını.. 90'lığı bilmiyorum.. Karşılaştırmada tercihim Corolla'dan yana olurdu..
90lıklarının verilerini bilmiyorum , ama corolla'lar seri gerçekten 1.4 e göre iyiler,
ama uzunda o kadar iddaa'lı oldugunu düşünmüyorum , ole focus'un onunde çok durabileceğini sanmıyorum ....
yakıt olarak da focus'un daha az yakıyor olması lazım gene 109 luk için diyorum.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)