Sizdeki f7r da problem var 6 boy fark yemesi normal değil bence.
Printable View
Sizdeki f7r da problem var 6 boy fark yemesi normal değil bence.
F7r temiz bakımlar eksitilmedikçe gider ve ben tr de f7r ına temiz bakan bir adam görmedim gördüklerimde hiç basmıyodu yani motorun cok iyi acıldıgını söyleyemem...
F7R.... benede
Ereel duysun sesinizi f7r bulun
kalkar hemen :D
dragta uzun sanzıman oranından dolayı f7r alır gıbı gozuksede saglıklı bı 306nın alacagını dusunuyorum.... rollde ztn alır 306..
serkan abi manisada denemiştik hatırlarsan 306 s16 ile f7r ı belki hatırlarsın sen varmıydın bilmiyorum aykut abinin aracıyla 1 kalkışta aykut abi digerindede bizim megan geçmiştir belki hatırlarsın dum53 kırmızı meggy
tekrar tekrar söluyorum denemek ısteyen varsa f7r var stock her turlu gti alır
bu akşam uyar. saat 10 da ataşehir shellde olsun f7r
konuyu beğenmiorsan bakar geçersin yorum yapmana gerek yok herkes kendi goruşunu yazmış zaten bitek senin bakış açın tezat olaya ;)
biras da f7rnin yeterli isim yapamaması fazla TR imkanlarında oynanamıor olması bence
chip filtre egzos dan oteye gidilmior ki çopunda chipde yok ,
aslında 1 dünya mod. parçası war f7rye gore ama yurtdışı ile çalışmak gerekior
ogunmısır a sormak lazım :D
yanlış anlama f7r ye chip bile yapamazsınz cünkü yapılanların cogu f7p ye göre yapılmış renault sport un f7r için olanları bile imo yu etkileye biliyo + inan bana f7r pistonu bile yok ama f7p kolundan tutta pistonlarına kadar egz. tirklerine kadar var f7p 1800 cc olanın imkanı daa cok ama f7r da imkanlar o kadar degil sen f7p leri görüp f7r diyosun dıştan aynı tipleri cünkü...
Sonucu merakla bekliyorum :)