Arkadaşlar bu 3 araçtan birini düşünüyorum..Gönlüm ve aklım 208'den yana..Cupra'da dsg ve motorundan dolayı endişeliyim..208 ve Cooper hakkında ise pek bi bilgim yok ama 208 daha ağır basıyo gibi..Siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz ?
208 GTI
2013 Ibiza Cupra
2008-09 Cooper S
Arkadaşlar bu 3 araçtan birini düşünüyorum..Gönlüm ve aklım 208'den yana..Cupra'da dsg ve motorundan dolayı endişeliyim..208 ve Cooper hakkında ise pek bi bilgim yok ama 208 daha ağır basıyo gibi..Siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz ?
Valla her an arıyorum cupramı ben) 208 i hiç sevemedim ben.Dış görünüşünü içini vs.Ha motoru hacimlidir,manuel vitestir ona bişey diyemem.Cupraya gelince dsg yi kafaya takıyo olmanı anlarım ama kesinlikle motor konusundaki endişeni bence kafandan silmelisin.Ki örnek vericek olursak ülkemizde stock motora defalarca nos basıp yakıt kullanıp hala sorunsuz gazlayanlar var
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Ben olsam seat ibiza cupra alırım.
Fiyat Performans DSG avantaj benim gözümde.
Edit:Araba dediğin düz manuel olur diyen arkadaşlar çıkacaktır ama devir değişti motor sporlarında ben manuel vites tercih eden bir takım araç görmedim![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
208 dıştan fena değil ama direksiyon ve kadranı herşeyi b.k ediyo
208 pahalı ve
dsg değil
xenon yok
kilit difransiyel yok
suspansiyon yumuşak
208 bak bencede dostum diğerlerine nazaran daha az var piyasada.
yine geldik xds ye![]()
dsg olması cok matah birşeyde degil en alt modelden en üst modele arıza cıkarma ihtimali hep var saatli bomba spec
şeklide şemalide güzel 208in
mini aralarında en yaslısı klıyor model olarak
1881 - 193∞
Ben cooperdan yana kullanırdım![]()
1-Cooper
2-Cupra
3- YOK![]()
Senin eski FA bizde şuandaDsg şıkırtısı var hafif ama normal..Babamda da Golf 7 vardı ondada aynı şekilde dsg şıkırtı yapıyodu ama servis normal diyodu..Birazda saatli bomba gibi..O yüzden Dsg'ye pek yönelmemeye çalışıyorum
Fiyat olarak aynılar hemen hemen..Performans konusunda da 208 bi adım önde galiba..Birazda manuel istediğim için 208'e yöneldim
Tabiki zevk meselesi göreceli bi kavram..
208 neye göre kime göre pahalı..Dsg olmaması benim için bi avantaj şuanda..Diğer söylediklerinize katılıyorum..
Daha az, daha farklı, ve göze daha güzel geliyo..
Mini hakkında bi kaç kişi gokart gibi vs. dediği için merak ediyorum![]()
olmadı olmazda zaten
yanlız burdaki ince nokta benim cupra yada gti sahibi olup olmamam değil , şahsi fikrimin bu yönde olması.
madem okadar efsaneydi 1.8e gecmeselerdi ozaman.
fiyata gelirsemde sahibindeni ornek alalım
2013-2014 208 2.eli 53-59 arasında
2013-2014 polo 48 50 civarında baslayıp 67 arasında
- hadi 0 diyelim aa gti yokmus napalım gt olsun
208
208 GTi 1.6 THP 200 hp - 68.500 TL
1881 - 193∞
Bir araba hakkında yorum yapabilmek için illa o arabaya sahip olmamız gerekmiyor.. Bu nasıl bir düşünce yapısıdır ?
Ankete gelince.. Bende cupra ile 208 arasında kalırdım.. 208'in direksiyonu ve kadranı gerçekten kötü.. Ama az olması sebebiyle tercih ederdim.. Ortalık cupra dolu en azından farklı olsun diye alırdım..
Dsg sorunu yaşayan da oldu, yaşamayan da.. Bu iş biraz piyango. Hayırlısı olsun şimdiden..
kısaca dsg nin opsiyon fiyatlaına bakın vw de
ve tabi xenon farkına
xds de unutulmasın
buna göre 208 daha uygun fiyat olması gerekirken
daha pahalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)