Kim alir belli olmaz ama gonlum ve oyun cvk dan yana kazasiz belasiz gazlamalar :)
Printable View
Kim alir belli olmaz ama gonlum ve oyun cvk dan yana kazasiz belasiz gazlamalar :)
Benim tanıdığım İbrahim işi sağlama almadan bu konuyu açmaz. İyi olan kazansın.
Tic net bir sekilde alacaktir diye tahmin ediyorum
CVK RS'e Istanbuldan satildigindan beridir birseyler yapilmadiysa;
TIC RS'in pekte zorlancagini dusunmuyorum
Koşunun yapilcagi zaman banada bildirilirse izlemeye gelebilirim
Tic geçilirse kelepire bana verirmi acaba ya :D ümit işte :)
güzel sorunsuz bir deneme olur inş.
gönlüm cvk dan yana..
ben de tic rs diyorum ciğer sesini hiç unutmayacağım arabalardan :)
TIC'a bir oyda benden. Kazasız belasız bir deneme olur inşallah. İyi olan ve dostluk kazansın.
Cvk'yı taa 2011 yazından tanıyorum. Polo gti'la o zaman stockken denemiştim. Üstüne çok şeyler kondu diye biliyorum. Ben yüksek rakımı seven Tıc'ın farklı geçebileceğini düşünüyorum. İyi olan kazansın...
Değerli üyelere değerli yorumları ve oyları için tesekkurler :) Sanırım ibo rs inin cogu evresini paylaştıgı ve sitede surekli online oldugu için yuksek farkla favori gosteriliyo yoksa cvk 1,5 senedir izmirde,bende arabaya ne oldu ne bitti ne durumda kimsenin haberinin oldugunu sanmıyorum bu uzun surecte :) Neyse favori gösterilmediğim oyuna dahil olmayı yıllardır daha cok sevmişimdir,özellikle de verilen oyları tek tek inceledim,tıc rs in farklı alcagını yada tereddutsuz önde olcagını dusundugunu gordugum ve benimde ilgimi ceken bazı arkadaslar var onlaar için daha istekli bi cvk denemeye gelcek insallah,keyifli gazzlamalar eski,yeni tum arkadaslarımıza :)
hemşehri olan gönlüm cvk'dan yana :)
Haluk kardeşim biliyosun bu karsilastirma face deki gruptan başladi.
http://i.imgur.com/U7EI9y9.jpg
Orda favori sendin:) Yani favori gosterilmeden oyuna dahil olan ben oluyorum burda :D
Neyse ikimizde favoriyiz.Başka iddiasi olan Afyona gelsin diyelim.
Oyların bi onemi yok.onemli olan dostca duzgun kazasiz belasız bi deneme gerçeklestirebilmek.
Valla faceteki karsılastırmalar arac sahiplerinin isteği dısında kim oldugu tahmin edilip te net belli olmayan bi vatandas tarafından yapıldıgı için orayı görmemezlikten geliyorum,orda white rs 15 oy almış mesela yada nolur bana oy verin diye millete mesaj atanlar şampiyon oldu ::)) burası sadece ikimizin arasında ve ikimizin bilgisi dahilinde oldugu için burayı ciddiye alıp favori olmadıgımı soyledim yoksa bu tur seylere takılmıyorum,cıkıp deneriz atla deve değil alt tarafı 2 rs denicez :) afyondaki after ı merakla bekliyoruz :D
Gönlüm CVK'dan yana ama TıC çok sağlam yürüyor.
Gönlümde oyumda CVK dan yana kazasız belasız sıkıntısız bir deneme olsun..
TIC a gitti benim oyum.
speclerden görüleceği üzere egzantrik, yazılım ve pilotaj sonucu belirler, bende TIC dedim
Arkadaslar merhabalar tekrardan,tarihi surekli cok ileri atmayalım diye soylememin sebebi iboya da surekli soylediğim gibi arabaya bi kac ayrı talibin olmasıydı.İbonun da kendine gore haklı sebepleri vardı.O yuzden denemeyi gercekleştiremedik,arabayı full sokuk denemeye hazır vaziyetteyken sattık,topladık verdik.Yani cvk rs satılmıştır,alan kardeslerimiz 1-2 gune gerekli duyuruyu yaparlar.Arac izmirde kaldı,böyle bi amacları olur mu bilmiyorum ama gerek gorurlerse konuya da yazarlar.Oy veren,yorum yapan kafa yoran herkese tesekkurler :)