yüklü bir polo tdi denk gelırse cok guzel olur hem 2.el hem yakıt açısından :)
Printable View
yüklü bir polo tdi denk gelırse cok guzel olur hem 2.el hem yakıt açısından :)
scırocconun 160 lıgı alınmaz o paraya 122 manuel olur ama mantıklı olmaz arkadasların dedigi gibi imaji cok kotu ilk cıktıgındakı herkesin donup baktıgı araba simdi yerini yavas yavas piyasa arabası hatta apaci arabası olucak kadar kotu bi imaja burundu (hic istemezdim boyle olmasını) o paraya en mantıklısı polo gtı sır cam tavan bulunursa tadından yenmez cupra da var ama ıbızaların ic konsol cok kotu ses kalitesi igrenc poloyla daglar kadar fark var benim tercihim polo olurdu
Kırmızı cam tavan otomatik klimalı polo gti hele ki 4 kapıysa boya değişen km parametreleride iyiyse çok rahat satılır.
Arkadaşlar 3,4 aylığına araba alacağım.
Eski araba alıp olabilecek masraflara girmek istemiyorum, Kiralama alternatifini düşündüğüm zaman 1,5k TL'den 4 ayda 6 bin TL giderim olacak.
50-60 Bin TL Bandında, satacağım zaman hemen satabileceğim, zarar ettirmeyecek piyasası hızlı hangi araçları önerebilirsiniz?
Dizel, olması tercihimdir.
Teşekkürler.
208gti, kırmızı olmasın, bir iki hafta kalmıyor ilanda.
Hepsi satar önemli olan tek şey RAKAM
Konu yedinden canlanmış bende tesadüfen denk geldim cevap vereyim. 2 aracında artı yönleri var birbirlerine göre. 2 aracıda stok kullandım. Egzoz, yazılım vs. ikisinde de hiçbiri yoktu.
RX8 kulladığım arkadan itişli araçlar içerisinde en dengelisi, en hakimiyeti yüksek olandı. Yaptığın her şeyin bilincindesin ve kontrol hep sende diyebilirsin. Eksi yanı alt devirler baya cansız ve eskaza yolda bir POLO GTI'ya denk gelirsen, dur şuna bi yetişeyim dersen hezimete uğrayabilirsin :D Sürekli tetikte olman lazım :) Yalnız üst devirlerde çok zevkli ve sesi, yol tutuşu mükemmel. EP3 Type R'ı 1 -2 boy civarı geçebiliyordu denediğimizde.
Polo GTİ'da tam bir çılgın :) Yolda durmaz, devamlı yüzer. Direksiyon tepkisi çok daha iyidir, kısa mesafelerde çok daha canlıdır RX8'e göre ve sanki son hıza daha rahat ulaşıyor izlenimi verdi. RX8 biraz daha tedirginlik veriyordu yüksek hızlarda.
2 aracada sorunsuz bindim. İkisi de kendi kulvarlarında başı çeker. Alanları da üzeceğini sanmıyorum. POLO GTI uzun vadede daha primli bir araç olacak gibi yalnız. RX8 piyasası şişirmeye çalışsalarda aynı yerine geri dönüyor bir süre sonra. Buda alıcılar için avantaj olur ve her zaman bakabileceğiniz fiyatını hakkeden spor bir araç bulmuş olursunuz.