Boşuna benzin harcama :D
Printable View
Boşuna benzin harcama :D
sakın deneme
https://www.youtube.com/watch?v=_2l4...k&spfreload=10
Si: Bronz baski,Filtre,Headrs,Egzos
Corsa: kat,egr iptal düz boru,Yazilim (2 kişi)
Oem turbolu Corsa ile böle hatta ozaman emmelerim de tıkalıydı big turbolu corsa ile zor
DTİ sağlıklı ise hallaç pamuğu yapar o speclerde
Beyler denememizi yaptık bu aksam, Corsa dti aşagı yukarı 5-6 direk fark attı sanırım bana, dahasını sayamadım sanırım :)
Dti gri bir t sport ilede denedi, 34 YM Plakalı Yine dti 2-3 boy önde gidiyordu, Aracın Maşallahı var, zımba gibiymiş namussuz.
araçlara maşallah sonuç belliydi zaten ama yine de zevkli olmuştur. video var mı hiç ?
Bir arkadaşımız çekmiş dışardan video eğer ona ulaşabilirsem upload edicem videoyu corsa gerçekten çok geçti yahu gece gece :)
dtiların bu kadar gittiğini bilmiyordum valla 60-70 hp araba ne hale geliyor biraz kurcalayınca
si diyorsun ben 1.4is ile kalktım adamın dumanında boğuldum gitsen n olacak bir şey göremiyorsun ki geçilince dumandan.. Valla bana da 7-8 boy vermişti :D
Geçer diyecektim ki denenmis zaten. Corsa oldugu icin insanlarin pek inanasi gelmiyor sözüm meclisten dışarı. Hondalarda da tam aksi düşünce mevcut. Oem turbo ile bile passat 2.0a boy boy fark atıyor. Focus civic vs. saymıyorum zaten. Velhasil turbo varsa sonuç daha net olur. Typer la kafa kafaya yürür cok rahat.
Benm dti de insignia turbosu yok ama feh li vti la 180 km ye kadar baya yuruyorum kafa burun gidiyoz
Corsalar tehlikeli araçlar yakın zamanda bende almayı dusunuyorum bir tane. tam şaka makinası