User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: eşimin kullanabileceği yüksek bir araç

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb eşimin kullanabileceği yüksek bir araç

arkadaşlar eşim için yeni bir araç almayı düşünüyorum birkaç seneçek var önümde ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdi;
    1. Araç : Jeep Renegade 1.6L Multijet Dizel MT 4x2 Limited fiyat olarak diğerlerine göre baya uygun fakat nasıl bir araçtır, sorunu sıkıntısı, yakıtı, yedek parça bakım maliyetleri? Ben daha araca canlı gözle bakmadım randevu aldım yarın için test sürüşüne falan çıkıp bakıcam. Bu motor seçeneğinde otomatik mevcut değilmiş.

2. Araç : Mercedes - Benz GLA 180 CDI AMG : Bu araç için fiyat/performans değerlendirmesi yapmak lazım. Aradaki farka değecek bir araç mıdır?

3. Araç : Honda CR-V 1.6 i-DTEC. Honda az çok bildiğimiz bir araba. Fiyat olarak önceki 2 aracın ortasında bir yerlerde. Kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsem iyi olur. Özellik olarak biraz daha boş bir araç diğerlerine göre.

4. Araç : NİSSAN QASHQAİ 1.5 DCİ TEKNA SKP PACK : Fiyat/Performans/Görüntü olarak diğer araçlar içerisinde en cazip araç gibi duruyor. Kafamı kurcalayan yeni kasasına hiç binmedim kullanmadım fakat eski kasaları pek hoşuma gitmiyordu. Eskiye göre neler değişti?

Bu tarzlarda başka araç önerileriniz olursa onları da değerlendirebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Not: Eşim hergün 100km yakın yol yapıyor işe gidip gelirken. Şuan 2011 1.3 mj fiat punto evo manuel kullanıyor.
    no car no fakin fuel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiat 500 l geldi benim aklıma

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    GLA'yı ve CRV'yi fiyatından dolayı bi kenara ayırırsak diğer 2 model fiyat olarak neredeyse aynı. Bana göre bayana daha çok hitap edecek araç Renegade. Dizelde yok ama benzinlide otomatik versiyonu var fakat günlük yapılacak olan 100km'de biraz üzer.

Yarın ki test sürüşünde kafandaki soru işaretlerini yenersen bayiden sipariş vererek çıkarsın inş..

kimbubye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500L
    500X
    Mini Countryman

geldi aklıma. Bayana göre bence çok uygun araçlar.
    '89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz aynı tercihi nissan quasqhai den yana yaptık , dizel + otomatik , black edition sky pack vs. vs. şu ana kadar benim gözlemlediğim tek eksi yanı dar olması , tiguana göre biraz daha basık tavanlı , cam tavanı açılmıyor sabit cam , bagajı bence yetersiz ama o sınıfta diğer rakipleri ne durumda bilmiyorum. x1in falan daha berbat durumdaydı mesela iç hacmi ve bagajı. Velhasıl qasqai tam bir fiyat performans arabası. Ayrıca 1.6 dci motorun inanılmaz güzel bir performansı var.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yiğene cactus almadan çnce renagade bakmaya gittik ben çok beğeniyordum motor dış görüntü yolda asfalttata güzel gözüküyordu ama binince pek beğenmedim içi ucuz duruyor malzeme kaliteside o kadar benim hoşuma gitmedi..

bana göre yazdığın araçlar içinde en güzel crv. quashi de çok güzel ama ben crv yi tercih ederdim.. Gla yı yazmıyorum bile sınıfındaki akranlarına oranla fark olarak o fiyata ne sunuyormuş sadece mercedes arması birde ortamda mercedesim var dersiniz.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiat bidaha zor benm için işçilik kalitesi memnun etmedi 500l de. @oğuz
    gla çok güzel ama fiyat olarak dediğiniz gibi biraz üst segmentte kalıyor bunların yanında.Otomatik olması da çok şart değil ama olmuşken neden olmasın diyo insan @carolita
    hanım aslında mini fanatiği ama countryman leri hiç sevmedi ne hikmetse...@kimbubye
    sanırım seçenek olarak 2'ye kolay indirecez ama quasqhainin tek düşündüğüm yanı o eski kullanırkenki hissizliği devam ediyor mu bu kasada. Fiyat olarak ne kadara aldınız o doluluktaki quasqhai'yi acaba? @ hako
    yarın bi renegade incelemesiyle aklımdaki jeep mi jeepçik mi sorusunu kaldırabilirsem sizinle de paylaşırım burdan yarın öbür gün soran olursa yardımcı olur.
    no car no fakin fuel

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskisini çok kullanmadım ama arasında dağlar kadar fark var her konuda , resmen evrim geçirmiş araç , özellikle iç mekan ve aksesuar konusunda.
    e
    hissizliğine bir yorum yapamıyorum , kullanımı çok rahat ve yumuşak ki bence önemli olan da o bu sınıf bir araç için. yanlış hatırlamıyorsam 106k TL ye geldi bize. aksesuarına göre fiyatlar 10 15 k fark ediyor. Bizimki en dolunun bi altı.

mertypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde de var skypack 1.5 dci biz 86ya aldık gayet iyi bir araç öneririm rahat, şekli şemali yerinde, oturaklı, yakıtı güzel, yol tutan bir araba. Malzeme kalitesi iyi, uzun yolda biraz ses alıyo ama öyle aman aman değil alabilirsiniz pişman olmazsınız yazmayı unutmuşum tork çok iyi değil bazen vites düşürmek zorunda kalabiliyorum şimdiden hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazda cx-3. Dizel otomatik 4x4 modeli alınır. Yeni kasa mazdalar çok kaliteli, çok güzeller. Renegade'in parasını hak eden bir araç olduğunu düşünmüyorum.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fuarda hem renegade hemde 500x i baya bir incelemiştim. Platform ve altyapı olarak aynı araçlar. Bu nedenle de motor ve şanzıman olarakta aynı araçlar. İki araçtada iç mekanda bir çok ortak parça mevcut. En basitinden en çok elin dokunduğu direksiyonları aynı araçların. diğer torpido vs. de ufak makyaj farklılıklarına sahipler. Eğerki renegade alınacaksa 500x test edilmeden alınmamalı görüşündeyim. Aradaki fiyat farkını hakedip etmediğini bence iki aracı test ederek verin derim.

Qashqai için de yakın bir akrabamda var oldukça memnun gerçi ondaki 1.2 turbo otomatik versiyonu ama araçtan genel memnuniyeti oldukça fazla. Zaten yolda da oldukça fazla olan bir araç bana kalırsada sınıfında görsel olarak en iddalısı.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Qashqai hoşunuza gidiyorsa Renault Kadjar bekleyin derim. Qashqai'den daha geniş, aynı motor. Hem donanım daha zengin olacak hem de daha uygun fiyatlı.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazda CX3 ün kombinasyonunda bir araç TR de henüz yok
    1.5 dizel otm ve 4x4
    En fullü 100 Bin TL ( bose ses sistemi ,şerit takip ,uzun far asistanı led farlar vb gibi ekstrem donanımlar )
    Harika bir araç tek kelimeyle

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nıssan yada Kadjar en dogru karar olur.

se_RC_an - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nissanda xtailer bakabilirsinz QASHQAİ ile boyut farkı cok yok ayrıca daha genis bi araç fuarda da inceledim 2 sini de fark özellikle arka koltularda cok fark ediliyor ayrıca cam tavanda açılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bir kaç gündür siteye giremedim. Konuyu açtığım gün hanım iş dönüşü karşısına çıkan bir köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırmış. Çok şükür hanımda ve köpekte bir sıkıntı yok fakat aynı şeyi araç için söylemek zor Araç orta refüje çıkmış mucizevi bir şekilde 4 tekerlek üzerinde durmayı başarmış. Fikir olarak bu olay üzerine hanıma sordum jeepin stop lambalarından ötürü arabayı beğenmedi. Biz istediğimiz kadar motor/yakıt/performans diyelim bir stop lambası nelere kadir
    qashqai şuan ilk sıraya çıktı. Arabanın akibeti bir belli olsun da hayırlısıyla görüşmelere başlayacağım. Herkese yardımları için çok teşekkürler.
    no car no fakin fuel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazda cx3'e bi göz atabilirsiniz bence
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

delSol_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Eşinizde ve köpekte bir şey olmaması iyi bir şey. Araba ne alırsanız alın, çok önemli olmuyor böyle durumlar insanın aklına gelince.
    Ben oyumu CR-V'den yana kullanırdım, bu arada
    HONDA TECH / / Ankara
    Honda Service & Tuning Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.
    Şimdi merak edip cx-3 e baktım. Gerçekten iyi araba yapmışlar. Mazdanın sağlamlığı meşhurdur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)