arkadaşlar eşim için yeni bir araç almayı düşünüyorum birkaç seneçek var önümde ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdi;
1. Araç : Jeep Renegade 1.6L Multijet Dizel MT 4x2 Limited fiyat olarak diğerlerine göre baya uygun fakat nasıl bir araçtır, sorunu sıkıntısı, yakıtı, yedek parça bakım maliyetleri? Ben daha araca canlı gözle bakmadım randevu aldım yarın için test sürüşüne falan çıkıp bakıcam. Bu motor seçeneğinde otomatik mevcut değilmiş.
2. Araç : Mercedes - Benz GLA 180 CDI AMG : Bu araç için fiyat/performans değerlendirmesi yapmak lazım. Aradaki farka değecek bir araç mıdır?
3. Araç : Honda CR-V 1.6 i-DTEC. Honda az çok bildiğimiz bir araba. Fiyat olarak önceki 2 aracın ortasında bir yerlerde. Kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsem iyi olur. Özellik olarak biraz daha boş bir araç diğerlerine göre.
4. Araç : NİSSAN QASHQAİ 1.5 DCİ TEKNA SKP PACK : Fiyat/Performans/Görüntü olarak diğer araçlar içerisinde en cazip araç gibi duruyor. Kafamı kurcalayan yeni kasasına hiç binmedim kullanmadım fakat eski kasaları pek hoşuma gitmiyordu. Eskiye göre neler değişti?
Bu tarzlarda başka araç önerileriniz olursa onları da değerlendirebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Not: Eşim hergün 100km yakın yol yapıyor işe gidip gelirken. Şuan 2011 1.3 mj fiat punto evo manuel kullanıyor.