trim sesi olmayn arabamı var mini cooperlar dökülüyo polo cupra dökülüyo abartıyo insanlarımız biraz ben hepsine bindim önemli olan kimin nasıl kullandıgı pecolarımdan cam tavanlı hariç trim sesi gelmiyordu :)
Printable View
trim sesi olmayn arabamı var mini cooperlar dökülüyo polo cupra dökülüyo abartıyo insanlarımız biraz ben hepsine bindim önemli olan kimin nasıl kullandıgı pecolarımdan cam tavanlı hariç trim sesi gelmiyordu :)
2005 model megane rs'imde tek bir trim sesi yok.
Kilometresi 58.000 belki ama hayatında yay yüzü görmemiş.
Taktığımız spor yay'lar yüzünden o kadar trim sesine sahip oluyoruz.
Az yakmaya çalışsın, basınca uzasın, benzinli olsun, diğerlerine göre daha az trim sesli vs vs
bahsettiğin kriterlere uygun polo gti ve fabia vrs görünüyor...
arkadaş bugün geldi bütün gün araba bendeydi 208 bi tuhaflık var arabada ya da bende bilemedim ne kadar koltuk dreksiyonu ayarlamaya calıssamda gosterlerın yarısını gorebılıyorum anca :)
Megane RS komple powerflex motor kulak dolguları kullanıyorum, 76 lık egzozum var, hareketli volanı sabit çevirdim. Hala trim sesi yok :) HR yaylar var hatta.
cam tavanlı kırmızı yada beyaz 207 , mor 208 hepsini bozar listedeki araçları görüntü olarakkk :) güzel dolu araçlar paralarının hakkıı
onların varya degişik bir rengi mavi mor gibi çok hoş güzel bir renk
Connecting site...
bu galiba bahsettiğiniz renk ilanla alakam yok.
Erelin daha doğrusu annesinin Ds3 var tam kriterlerinde
Connecting site...
ne diye yola çıktık ne aldık :) nasip abilerim teşekkürler bugün 1.6 TDI 2012 polo almış bulundum :)
kazasız belasız güzel araba almıssın kardesim
bu skoda tek kapı olsa emınım çok satardı
herkese teşekkürler bugun r jantı siparişi verdim yakın zamanda düz boru yazılım falan girmeyi düşünüyorum antalyada bu işten anlayan bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer var mıdır acaba