Öncelikle iki araçtan birini alıcak değilim sadece merak ettim belki çoook ilerdesiz olsanız hangisinii tercih edersiniz nedenleriyle yazarsanız sevinirim iyi forumlar
Öncelikle iki araçtan birini alıcak değilim sadece merak ettim belki çoook ilerdesiz olsanız hangisinii tercih edersiniz nedenleriyle yazarsanız sevinirim iyi forumlar
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
vos vos rulezzzz
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Vosvos. Tarzı var, geçmişe ait hikayesi var, karakteristik özellikleri var. 124 te ne var? Hiç biri![]()
Ben eski bir 124 sahibi olarak kesinlike 124 diyorum.
Buda ekstra olsun![]()
![]()
Vosvos isteyen varsa bir yıkıntı evin altında ev ile birlikte hurdaya gidecek bir vosvos var işne yarayacak parçasını sökecek olan olursa tarif edebilirim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
kullanım keyfi olarak kesinlikle 124. (sıralı 4 silindir gayet sessiz ve vibrasyonu çok az)
ekonomi olarak kesinlikle 124. (parçaları kolay bulunur, kolay arıza yapmaz)
teknoloji olarakta kesinlikle 124. (en azından önlerde kampana yerine disk fren kullanılmış)
klasik olarak kesinlikle bir pre almalısın. (tabi ki iyi kondisyonda bir pre kaçtan satılığa çıkar buda senin bütçen ile alakalı)
tarz olarak göreceli, yorum yapamayacağım.
öneri konusunda fazla ellenmemiş, düzgün bir araç bulursan 124 Türkiye şartlarında daha mantıklı ve makul bir araç sanki.
Fiat's Are Faster Than You Think!
vosvos lar sanki bu ara baya çoğaldı ya da bana öyle geliyo ben farklı olması açısından 124 yapardım.
vovoslar bence gereksız pahalı tamam klasik bi havası var falna ama nadir bulunan bi araç değil 20 30 bin abartı gibi
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
Bi benim araba klasik modası haline gelmedi3 4 liralara almayanın dövüldüğü arabalar ne paralar ediyor şu anda. ilginç.
Tercihim kesinlikle 124 olurdu da 10 küsürlü rakamlar falan dönüyorsa düzgünlerinde, kesinlikle almam![]()
Kesinlikle 124.
tercihim nostalji 124 olurdu.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
ikisi de çok güzelçok farklı araçlar benim gözümde ama yapılınca ikisi de çok güzel. Ben pre derim ama
Ben de ekstra olarak vosvos alayım dedim. Arkadaş arabada vitesi buldurana kadar akla karayı seçtim sonra pes ettimNe yapayım hiç öyle bir araç kullanmadım yani. Belki hepsi öyle değildir.
Not: Hala içimde elbet bir pre alacağım.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Vosvos daha doğru bi seçim bence. Al-satı kolay. Şirin ve daha dikkat çekici. Ve kült bi araba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)