polo dediğiniz gibi mantıklı duruyo. 180 190 binde ideal mi sizce ?
Printable View
polo dediğiniz gibi mantıklı duruyo. 180 190 binde ideal mi sizce ?
96-2000 model aralığında olduğunu düşünürsek alacağın aracın 19 ile 15 yaş arasında olacak. Yılda ortalama 15 bin yapmış olsa 200-250 bin ortalama oluyor.
bu aralar twingolara sardım, ilanlardaki kafama uygun her aracı aradım, yeni ilanları sürekli takip ediyorum, 2 gün önce izmirde twingo ilana düştü. aradım, adam ilana verdikten 1 saat içinde satıldı ben de şaşırdım dedi :)
güzel ve temiz bir twi alırsanız satmamanız için sebep yok bence ! millet 8-9bine aldığı arabayı 13-14'e satmaya çalıştığı için satamıyor, ederine her araç gider...
şiddetle twi veya ka tavsiye ederim :)
1.4 16v sportline bizim bir kardeşte vardı çoğu civice şaka yapmıştı ondaki de 3 kapıydı bunlar hep 3 kapı mı bunun 5 kapı olanı var mı bilmediğimden soruyorum
Polo 6n 1.6 AEE kullanıcısıyım.
Temiz bir polo kullanıcısını kolay kolay üzmez.
1.6 AEE kulanmama rağmen yakıtından da performansında da çok memnunum.
Şanzıman oranları çok kısa 5.vites 2000 devir 80 km hız.
Polo hafifliği sayesinde çoğu arabaya 120-130 km hızlara kadar şaka yapıyor 930 KG
Yoltutuşu kötü ;
Eğer allah nasip eder de Polo sahibi olursan yapacağım ilk tavsiye güzel bir lastik & yay olur.
Aynı bütçelere araç arıyordum 1-2 ay öncesine kadar alfa 145 lerde çok ilgimi çekmişti. Aşağıdaki ilan denk gelmiş olsa kesin almıştım. Tabi ki 14-15 civarına inerse.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18740291/detay
Sağolun arkadaşlar pazara vs gittiğimde bu farkı nasıl anlarım motor üstündeki yazıdan mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17319259/detay
Fazla mı ütopik olduk :D
Az yaksın parçası ucuz olsun ve kolay satılsın diyorsanız 1,4 106 veya saxo sizi üzmez.O fiyatın altına çok temizlerini bulabilirsiniz...
Hiç 206 ım olmadı ama güzel araçlardır.Bugüne kadar iki 306 ve bir 106 sahibi oldum bir de 205 tecrübem oldu, hepsi de 4 kapı spor olmayan modelleri.Hiç biri beni ne yakıt ne de parça olarak üzmedi,hiç yolda bırakmadılar :) Ayrıca ilk arabam da Flash idi.
Eğer düşünürseniz 306 dan çok memnun kalırsınız.O rakamlara alınabilecek iyi bir tercih olur.Daha geniş daha oturaklı olduğu doğrudur.Yol tutuşu iyidir.Performansı gayet tatminkardır.Deposu 60 lt. dir. Ben bir depo ile 90-100 km süratleri geçmeden 980 km mesafe yapmıştım şehir dışı uzun yolda.Parçası boldur ve ucuzdur.Kasa görüntü olarak bir çok güncel otomobilden daha hoş ve kibardır.
Forumda 106-206-306 kullanıp ta memnun kalmayan arkadaşların sayısı eminim yok gibidir.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar :)
forumda satılıklar da mavi bir citroen var, harika bir alternatif bence.. kaçırma.