onur_S Nickli Üyeden Alıntı
Bende pm gonderdim, eger bensem bir terbiyesizligim olduyda kendi adima buyugumden ozur dilerim benim kimseyle bi problemim yok burada bana kolpaci muamelesi yapildi, eziklenmeye calisildi. Her neyse, sanirsam oradaki servisin yaklasimi farkli, benim bahsettigim araclar garanti disi olmasina ragmen de onarimlari oldu, genel sayilamaz tabiki, bizzat ailemin , benim kendi araclarimizin , arkadaslarimin basina gelenler. Vw grubu zaten sanziman konusunda hatasini biliyor gerek 7 ileri dsg ler olsun gerek 2.0 tfsi lardaki stronicler olsun yardimci oluyorlar. Konuyla ilgili ise ben 2013 118i kullaniyorum, makyajli 2015 116d imiz de var. Benim tahminim aracin amortisorleri farkli cok ayarinda bi suspansiyon var, 1.5 3 silindir ancak sasirtici derecede sessiz benimki benzinli ancak sanki benimkinden sessiz yada ayni o derece sessiz. Muzik sistemi audiyle basedemez ama yine benimkinden iyi. Performansi yine sasirtti a180 le a3 u gecer, 1.6 tdi gibi 4000 devirde bitmiyor, farlar led olmus, sanziman uyumu cok guzel benim icin sirf bu yuzden tercih sebebi, ancak ici ve bagaji ufak. Digerlerini bilmiyorum tek bildigim bmw ikisinden hizli.