Düz motor tüplü Şahin, parçası ucuz, yakıtı üzmez.İlk araba denince aklıma direk bu geliyor valla.
Printable View
Düz motor tüplü Şahin, parçası ucuz, yakıtı üzmez.İlk araba denince aklıma direk bu geliyor valla.
Sana imreniyorum herkes gibi kardeşim. Allah sağlık sıhhat, bol kazanç versin.
İlk araban en sorunsuz en az yakan en modelli, en çok karı kız düşürebileceğin bir şey olsun bana sorarsan.
Evo Subaru vs alma yani. 420 d x drive mavi m paket vs al yani.
220d cok mantikli guzel bi arac. Benim gozumde dort dortluk, yakit yok gideri o yakita gayet iyi, coupe vs, 190 bglikleri gelcek, harman kardon yada hifi siz alma alirsan, 4 te guzelde 18 yas arabasindan ote mezun olmus adama daha yakisiyor az agir :)
Ben bu sitede sizlerin fikirlerine değer verdiğim icin zaten boyle bir konu açtım ve yorumları değerlendirmek istedim. En başta cok tesekkur ederim.
Benim istegim zaten pişmek icin uygun bi' arac almak :D
Sizinde dediğiniz gibi benzinli+iki kisilik olanlari da listeden çıkarmaya başladım. :)
Mantıklı...
Sag ol abicim. Allah herkese daha çoğunu, gonlundekini versin. :)
4 serisini düşünmedim degil ancak o kadar para vermek pek istemiyorum biraz daha uygun BMW serilerine kaçıyorum. Karı kiz düşürmek icin degilde sürüşünün bana keyif vermesi daha önceliğimde :)
Aslında 1 serisine bakarken 2 serisi dikkatimi çekti daha cok hoşuma gitti. Su anda cok kanım ısındı 2.20d'e :D 18'tan öte derken surus konusunda mi yoksa sekil olarak mi yakışmıyor :)
320d coupe iyi bir seçenek fakat düşük km'li olanların fiyatları biraz yüksek. Diğer seçeneklerden gt86 güzel bir araba, arkadaşla denemiştik hatta, gidişi de tatminkar. Yakıtı hakkında bir bilgim yok
Bence BRZ/GT86'yı da ele listeden. Özel seri araçlara yetkili servis bile hakkıyla bakım yapamıyor malesef memlekette. Arabanla yaşayabileceğin muhtemel bir sorunda arabanla uğraşmak yerine bence ustası parçası anlayanı bol bi araba al, "araba"yı öğren. Kendi kendine bazı şeyleri yapabilir hale geldikten sonra gözünü karartıp istediğin arabayı alırsın zaten. Ayrıca ailenden uzak, tek başına üniversite okuyacaksın, bunun keyfini çıkar. Durduğu yerde kendini belli eden (sadece senin için değil, herkes için böyle olan demek istedim) az yakan, şekli şemali yerinde, sorunu sıkıntısı az bir araba al. Kuvvetle muhtemel ilk yıllarında arabanın tepesinden inmezsin, az yakması bu açıdan önemli, sorunu sıkıntısı olmaması, gezip tozacağın zamanı gönülsüzce arabaya ayırmaman için önemli, durduğu yerde kendini belli etmesi senin tatmin olman için önemli, şekli şemali yerinde olması da girdiğin ortamda daha rahat kabul görmen için önemli (*****, günümüzde para konuşuyor, ayrıca araba için yanına yanaşan adamı daha rahat ayırt etmeni sağlar ;) )
Hangi araçla 2.20'yi karşılaştırdığınizi anlamadım :D ancak 2.20 cok aklıma yatmaya başladı. :)
Dediğiniz gibi TTS, BRZ/GT-86'yi falan listeden çıkardım. 3 serisini cok düşündüm özellikle E93'u ancak cok fazla E92-E93-F30 var ortalıkta durduğu yerde pek belli edeceğini düşünmüyorum açıkcası. :)
İnternette siyah bir 4 serisi gormuştum i8 gibi böbrekler ve aynaları kaplatmis aynısını 2.20'ye uygulayıp yazilim, downpipe ısımı görür sanırım (arabayı öğrendikten sonra :) )
Kardeşim daha yaşın 18.
Al sen bi Mini cs veya jcw bak keyfine.
Bnce su an rwd diye bakma derim , eger illa rwd olucaksa kontrol edılebılır senın için en mantıklı 320d cabrio yada coupe olucaktır.
Kardeşim merhaba, E93 düşünürsen yardımcı olurum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19837323/detay
Bütün beğendiklerinin içine bin hangisi hoşuna kaçarsa düşünme al :)
2.20d şiddetle tavsiye ederim.
bütçe daha kısıtlı dersen yeni 1.18i M paket tavsiye ederim.
Aslında istediğim RWD ile yavaştan ogrenmek ileride güçlü bir RWD'yi tutabilecek yavaş yavaş o kıvama gelmek istiyorum. Ancak ilk arac olarak RDW'yi on görülmüyorsa yavaştan JCW, Rocco veya Polo GTI tarzı araçlara kaymaya başlayacağım.
Peki 3.20d yerine 2.20 konusunda ne dersiniz ?
Cok tesekkur ederim ancak hemen almayacağım. Su sıralar seçme/dusunme aşamasındayım. :)
Düşünmedim degil :D
Yavaştan showroom dolasmaya başlayım :D
Su anda önceliğimi 2 serisi diye düşünüyorum sonrası JCW, 1 serisi, Polo GTI, Rocco olarak gidiyor :)
GTI ve scirocco kullandım. gerçekten zevkli araçlar ama bütçen elveriyor ise premium segment araç tercih etmen daha sağlıklı olur :)
GTI normal polo sanıyorlar, scirocco'nun malesef adı çıktı. 30 liraya pazarda satılıyor sananlar var :( bakınız zamanında Leon'un başına gelenler ( inatla FR aldım o ayrı )
Senin yerinde olsam Kesinlikle 2.20d alırdım. Hem küçük hem gösterişli :) 184 beygir güç ve arkadan itisle yeterince eğlenceli olucagini düşünüyorum :) Dış görüşünü olarak da 19 Competition Jant ve 3.5 yay ilede tamamladınmı izmirde tek olursun :) Diğer arabaları düşünme bile. 22-25 kuruş yakacak istediğin gibi gazlar gezersin mini jcw veya rocco alıp ilk seneden kapıda yatırmanın bi anlamı yok :)
A3 TFSI Cabrio'da bakabilirsin, sıfır km iyi fiyat alabilirsen güzel araba.