2011 model Tiguan 1.4tsi ya da 2012 Kia Sportage 1.6 arasında kaldık. Sizce hangisi tercih edilmeli. 55.000tl bütçe ile bu tarz başka araç tavsiyeniz varsa alabilirim.
2011 model Tiguan 1.4tsi ya da 2012 Kia Sportage 1.6 arasında kaldık. Sizce hangisi tercih edilmeli. 55.000tl bütçe ile bu tarz başka araç tavsiyeniz varsa alabilirim.
bir süre kullandım tiguan düz vites, gerçekten çok keyifli bir araç.
sportage da arkadaşta vardı, tiguan ın verdiği estetikliği, gidişi vs vermiyor açıkçası.
2 sene vw tiguan white night 1,4 tsi kullandım 8,5 9 lt ortalama ile gezersin şehir içerisinde.. uzun yoldada 7 lt civarinda.. güzel sessiz keyifli bir araç dönüş çapı kısa..
sportage bence ş.içi hakkından fazla yakıyor, malzeme kalitesi de bence vasat. tek artısı kasasının dışarıdan heybetli ve kaslı duruşu.
bence tiguan'ı tercih edin...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Yakıt ve 2.el sonrasında satış olarak düşünüyorsanız VW Tiguan tabikide.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Yorumlar için teşekkürler. Sportage cam tavan ve görünüş olarak aklımı çeliyordu ama şimdi tam olarak Tiguan'dan yanayım.
2012 model 1.4tsi sport style kullanıcısıyım luzumsuz bi araç ya kocaman görüntüsü altında küçücük içi var bagaj desen yok 3 kişi tatile giderken valizi koltukta taşıyordukyakıtı desen 2 ton araç 1.4 motor kısaca yakıyor usta
sportage her şekil iyidir tiguan la kıyaslamam bile tiguan bana göre golfden devşirve arazi aracı görünümünde tam arazi aracıda olmayan yerden yüksek bir araç , yiğenimde cactus var aynı fikrim onun içinde geçerli.. bu tür araçların tam olarak bir segmentide yok..
Sportage ın bir tasarımı bir duruşu estetiği var eksisi yokmu var arkası dar onun dışında dolusu on numara.. ama bu ikisi içinde tiguan derim şimdi diyiceksinki niye tiguan o kadar sporage ı övdün tiguan çünkü sportage ın 1.6 deli gibi yakıyor ve gitmiyor o motora lpg olmuyor oluyorda fiyatı çok pahalı ona farklı bir lpg sistemi takıyorlar 6-7 bin tl o kitin fiyatı ve tam lpg de değil yarı benzin yarı lpg mantığıyla çalışıyor.. kısaca ciddi bir ekonomiside yok o yüzden tiguan derim.. ama sportage ın dizelini düşünüyorsan kesinlike sportage derim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)