Bu yoruma bende katılıyorum. Hangisi geçerle ilgili birşey söylemek istemem bravo kullanmadığım için ama o moda aldığımda çok değiştiğini bende gözlemlemiştim
Printable View
vaaayt italyanları kesstt. neymiş be. s63ten zevkli bravo yazısından sonra bi elamet geldi. vuuuuuuu.
yav haklısınız , belki komik bile olabilir ama durum böyle yani ne yapayım :)
S63 ile ferrariyi veya lamboyu mu kiyaslayalim? Yada almanlardan porsche gelsin :D
Porsche vardı da biz mi binmedik. Hali hazır imkanlar dahilinde konuşuyorum. haa porsche ye falan binme imkanım olsa kim sallar bravoymuş julyetmiş. ama sürdüğüm araba a4 , jetta falan olunca , italyan arabasını aramıyor değilim.
Bravo kullandım guli kullandım. Yalanım olmasın ama guli daha iyi gidiyordu diye hatırlıyorum belki sport modu falan vardır onda kalmıştır.
a4 temelde konfor odaklı, aslında güvenli hissi daha fazla alman markalarının.
sahip olmadım ne alman ne italyan menşeili araçlara ancak yeterince binip kurcalama fırsatım oldu farklı modellerini,
almanlar daha güvenli hissettiriyor her yerde, bence o yanıltıyor biraz insanları :) ama italyanlar da ciddi ateşli tabi :D
ben 1.6 multijet 105 lik linea stock ile 1.6 105 gui dinamik ve sprint booster açık gui ile denemiştim.
kafa kafaya gitmiştik. ne gui ne linea. yarım boy bile fark olmamıştı.
gui de en üzüldüğüm şeydir 105 lik dizel motor. o tipe o yakışıklılığa o beygir o turbo olur mu hiç :(
Ben 3 sene kullandım giulietta bi ben mi değiştiremedim şu arabayı anasını satayım :D