User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Citroen c5 mi Mitsubishi ASX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Citroen c5 mi Mitsubishi ASX

Citroen c5 1.6 hdi otomatik var şuan kullandığımız 2012 model kazasız boyasız 70.000 km de bir tanıdığımız 2014 asx 3x.xxx km de benzinli manuel takas etmek istiyor. Bize 65 e felan denk geldi c5. Asx + 5.000 TL veriyor c5e sizce mantıklımı asx e bineriz 1 2 ay sonra satarız. Piyasası ne durumda satılır mı ? C5 daha mı kolay satılır yardımlarınızı bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardıma ihtiyacım var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C5 her anlamda daha üst düzey bir araç bence Asx 'den daha hızlıdır diye düşünüyorum piyasası 3 yıl önce 2010 sx vardı hemen satmıştım. C5 güzel fiyata gidiyorsa orası ayrı onun dışında ben takas etmezdim.(Şahsi düşüncem)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maceraya bence girme asx öyle ha deyince elden çıkabilicek bir alet değil. ikinci eli ağırdır.. kaldıki 1.6 dizel otomatik keyifli rahat ekonomik araçdan inip sadece yüksek diye 1.6 benzinli manuel arabaya binmekde pek mantıklı değil.. 65 bin bakımlı bir hdi için hiç bir şey ben 320 bin km de 407 1.6hdi gördüm tıkır tıkırda çalışıyordu.. 190 binde c4 gördüm oda öyle..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maceraya bence girme asx öyle ha deyince elden çıkabilicek bir alet değil. ikinci eli ağırdır.. kaldıki 1.6 dizel otomatik keyifli rahat ekonomik araçdan inip sadece yüksek diye 1.6 benzinli manuel arabaya binmekde pek mantıklı değil.. 65 bin bakımlı bir hdi için hiç bir şey ben 320 bin km de 407 1.6hdi gördüm tıkır tıkırda çalışıyordu.. 190 binde c4 gördüm oda öyle..
    Çok teşekkürler amaç cabuk şekilde kàr etmekti asx satmak c5 den zor olacaksa hiç girmeyeyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)