|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: PompaRezza, 406 Hdi
|
Önümüz kış kar lastiği için fikirleriniz nelerdir?
205/50/16 kendime uygun ebatta oldukça uygun fiyatla Pirelli Winter Sport 210 / 87 H buldum.Bu lastikten kullanan varmı yada başka tavsiyeleriniz neler olacaktır. Aracımı orjinal yaylarını takıp yükseltecem kışın dağa çıkıcağımıda düşünerek direkt kar lastiği almayı planlıyorum. Liste fiyatı 453 ytl 4 adet bir tanıdık sayesinde 300 ytl 4 adet fiyat aldım 4 taksit yapacaklar. Teşekkürler __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
Abi kar lastiği yerine normal bir kış lastiği al bence. kuru asfaltta da çok iyi iş çıkarıyor onlar. Ben bridgestone blizzak lm25 kullanıyorum tavsiye ederim. karda yağmurda soğukta çok iyi bir lastik.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fluence
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
Benim ebatta senin ürünün fiyatı 242.38 YTL + Kdv ben bu paraya nerdeyse 4 tane alıyorum pirellide
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
Bridgestone ve Pirelli arasında Hatta Handling olarak daha iyi diğerlerinden Handling 6.94 6.30 7.07 __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
Abi valla ben önden çekerde kullanıyorum o kadar güzel tutuyor ki cidden şaşırtıcı. Sen bir de 4 çekerle kullanacaksan çok daha iyi performans gösterir bence. Dip gaz yapıyorum bir süre patinaj çekip tık diye tutunmaya başlıyor karda.
hem de kışın başında takıp havalar ısınana kadar kullanabilmen de cabası. Edit: Ha abi fiyat olayını bilmiyordum. Eğer bu kadar fark varsa pirelli al tabii ki. Son Düzenleyen OmerRS; 03-11-2008 14:19. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
kış lastiklerinde pirelliden şaşma derim..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |