Bu arada ikaz rengide kırmızı değil sarıydı biraz geçtikten sonra tekrar marşa bastığımdada uyarı vermedi bi 3-4 km yüklenmeden petrole döndüm ışık mışık yakmadı
Printable View
Bu arada ikaz rengide kırmızı değil sarıydı biraz geçtikten sonra tekrar marşa bastığımdada uyarı vermedi bi 3-4 km yüklenmeden petrole döndüm ışık mışık yakmadı
1 lt yak eksiltince isik yakiyor,yaklasik 5.5lt totalde yag almasi lazim,
13.500 de iki gun once arkadasimin aracida yakti(1.4tsi122) aman yanmisken bakima sokayim dedi.Normal sanirim su ilk yeniyken yakmasi,bundan sonra yakacagini zannetmiyorum :)
Valla ortalama hız 30 gibi akan trafikte 5 civarı yakıyorum ama uzun süreli tüketimim 5.8, 6-6.5 arası yakar daha yoğun trafikte bile, 8 i bir kere gördüm trafik hiç gitmiyordu düşün artık hep dur kalktı:) 1220 kg manuel,düzgün aerodinami (golf 7 nin 0.27cw), birleşince araba yakmıyor bildiğin:) yazılımla basınca baya yakmaya başladı basmayınca gene yakmıyor..
Yeni 118i'yi kullanan var mı peki içimizde? 1.5 ve 3 silindir olan makyajlı kasayı... Nasıldır??
Bayide yakından inceledim dün dışardan büyük gözüksede 1.85 87 kg cüsemle sığamadım ne kadar koltuk ayarı varsada yaptım ciddi anlamda korktum bir şey olsa beni direk arabayla gömerler o derece teste çıkmadım o yüzden ama sürücü odaklı gayet rahat bir kullanışı var gibi duruyo 2 serisine bindim o bile daha rahattı.
Tamda bmw 3.20 d araştırma ve alma arefesinde konu cuk olmuş :)
2008 üstü 3.20 d tavsiye ediliyor genelde bmw ci arkadaşlar
Sebepleri. Nedir ?
F20 1.16d Manuel şanzuman tercih ederdim. Golfle arasında çok var bana göre golf daha kaliteli geliyor f20 ye göre. Ama arkadan itişin verdiği zevk tartışılmaz bence.1 kere dizel f20 kullandım. Golf , a3 , a180 dizeller arasında en performanslısı f20. 1.6 olmasına rağmen tatlı virajlarda altınızdan kayıp gidebiliyor
Ben sahibiyim 3k kmde şuan
Motordan çok bir beklenti yoksa iyi bence 4bin devirden sonra 3 silindir cıvıltısı geliyor birde yine 4bin civarında ivmelenmesi biraz daha iyi oluyor
Ankara ş.içi 8 lt ile geziyorum. Tek takıldığım yeri biraz daha sesini duyurabilirdi çok sessiz motor
e87 için forum genelinde bi bilinmezlik hakim sakınım,116i için yakın zamanda kendi aracımdan hareketle bir tanıtım yazısı yazabilirim.
1.2 tsi da yağ yakıyorsa o zaman bu yağ yakma problemi bütün tsi larda mevcut herhalde?