darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
yiğenimde 1.6 dizel en dolu paketi var.. ben hiç beğenmedim parasının arabası değil.. bu benim fikrim.. eksilerimi say say bitmez .. en dolu pakette bile deri koltuk yok ve donanım fukarası bir araç.. önde cam açma tuşları anti ergonomik resmen uzanman gerekiyor camı açmak için arkada üç kişi sıkış pışık oturuyor ancak rahat 2 kişi alır.. arka camda cam açma yok kelebek cam oda tırışka hava falan girmiyor..
hani araçda beğendiğim bir yan düşünüyorum hakkaten bulamıyorum vites yok kocaman oyuncak gibi 3 tane tuş var daha şık nazik bir şey konabilirdi çok ucuz duruyor. arabanın tek esprisi hafif olması 1.6 dizel motor o kasayı uçuruyor aynı motorlu normal c4 ve dayımda 508 var hepsinden seri atak kafa atıyor resmen.. heleki 508 ile kıyaslayınca aynı motor ve aynı şanzıman var..
Farlarda xenon yok .. bizimki en dolu paket olmasına rağmen yok en azından normal farlarıda yolu hiç iyi aydınlatmıyor..bilmiyorum zevk renk meselesi yiğenim niye aldı onuda bilmiyorum.. arazi aracı desen değil 4x4 ü yok normal araç desen değil mpv desen değil crossover desen değil.. hormonlu c3 ..
bizdeki araç beyaz tek rengi hoşuma gitti beyaz o kapılardaki siyah plastikmidir nedir uyumu güzel ..
kısaca benim izlenimlerim bunlar aracın tek esprisi hafifletilmiş olması bunun içinde nerdeyse herşeyden feragat edilmiş sürücü hiç düşünülmemiş araca binicek insanlarda..
ergonomi yok,donanım yok,aydınlatma yok arka camlarda cam açma yok, bari 407 ,508 sw lardaki gibi tavanı perdeli yapsalarmış sanırım oda ağılık yapar diye koymamışlar cam tavan renkli ama sıcakda genede kafanda ensende sıcaklığı rahat rahat hissediyorsun.. tabletinin hissiyatı güzel değil ekrana biraz sertçene vurmanız lazımki algılasın sanki ekran resitive gibi geldi bana ama capacativesede iyi bir capacative değil.
her şeyi ekrana bağlamışlar tuş yok o güzel ama menülere alışmak zaman alıyor ve ibr havalandırmayı bile açıyım desen yoldan kopuyorsun ekrana dalıyorsun menülerle uğraşıyorsun..
neyse çok sık kullandığım bir araç olduğu için bu kadar şey yazdım..