Kavga sebebi olacak laflar ettim ama herif gevrek gevrek güldü sadece. Finalde ben olsam lafımı yiyeceğime etek giyerdim dedim ve gene güldü...
Printable View
Kavga sebebi olacak laflar ettim ama herif gevrek gevrek güldü sadece. Finalde ben olsam lafımı yiyeceğime etek giyerdim dedim ve gene güldü...
Bende meriva varken arkadasımın f7r la denemiştik geçmiştim. O tarz bi karşılaştırma diye yorum yazmaya girmiştim ama konu çok farklıymış :D :D
Kim uzağa işerin arabalı versiyonu olmuş keza geri vites yapmış pipisi ufak gelince.
Allah şahittir ciddi ciddi çıkacaktım ve kazanırsam da arabasını alacaktım altından. Sanırım geri vites yapacağımı sandı baktıki üsteliyor bu manyak vazgeçti :)
bende oynayabilirmiyim?
http://www.hizliresimyukle.net/u/63/...63_orginal.jpg
Gökhancım sabah işe gelip günaydın diyip iyice gerinip sağ elinin iç ayası onun sol kulağının altına gelecek şekilde ağırlığı ele vererek bileği sabitleyip olanca gücünle yapıştırıyorsun. Sonra da gülümseyerek işine gücüne bakıyorsun. Herhangi bir açıklama yada söz söylemiyorsun. Biz buna polyester tokatlama diyoruz. Teşekkürler.
Arkadaş ya siz orada çalışıyoruz diye bir de maaş alıyorsunuz değil mi bizim vergilerden :D
Bu arada ağır olan her zaman iter/çeker :D
sanayide bile çalışsan arada bir çay molası verirsin. Şükür aldığım her kuruşun hakkını veriyorum. Şu an hakem heyetlerinde İstanbulda bizden hızlısı yok övünmek gibi olmasında.
hayatımda şu cümle kadar saçma cümle duymadım ben. bizim verdiğimiz vergilerle maaş. bu nedir ya ?
o zaman benim bankaya yatırdığım parayla millet kredi çekebiliyo bizim paramızla şirket kuruyolar.
bankaya para yatırıyoruz faiz veriyoruz banka çalışanlarıda bizim bankada sıra almayalım hiç çullanalım vezneye
Sakin ha hocam zarar verme ozellliklle farlllara :nokta::nokta:
Arkadasa söyle Merivanın parçası zor bulunur :D
Bende sabırsızlıkla beklıyorum :D
Vay arkadaş iki iş arkadaşı arasındaki sohbet nerelere gelmiş. Zaten yapılmaz da böyle bir durum yapılırsa ne kadar boş olur iki araca da boş yere zarar verilir. Arkadaşınız tam boş atar yapan adammış yalnız :D
Bu gün diyorki çocuklar bile oyuncak arabaları tokuşturmuyor benmi tokuşturayım. Dedimki teklif eden sendin etek giyende sen :D Tam tersini yapalım dedim ses etmedi.