herkese teşekkürler. 208 thp ye yöneleceğim sanırım :)
Printable View
herkese teşekkürler. 208 thp ye yöneleceğim sanırım :)
bence farları temizlet, ısınırsın güzel arabaymış maşallah. 208 e geçmek gereksiz macera olur.
Aslında farlarda sararma yok. Güneşten dolayı öyle çıkmış sanırım :)
http://hizliresimyukle.com/images/20...321024x683.jpg
Sen şu arabayı yükle 5000lira ile bak nasıl ısınıyorsun:)
son fıyatın nedır uyarsa bana cıddı kredı cekıp alırım
mini cooper s olabilir..
bence opel corsa 1.6 opc lere mutlaka bak fiyatları senin kalemine uyar ve herkesde göremeyecegin oynadıgın zaman ciddi potansiyel barındıran şahane makinadır...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
bu da bonus ;)
https://www.youtube.com/watch?v=kCvRIGig2mc
öncelikle selamlar bende aynı fiyat bandında araç bakıyordum megane coupe baktım ds3 baktım en son babanımda ısrarıyla honda cr-z aldım yaklaşık 6 aydır biniyorum keyifli araç tavsiye edebilirim . duruşu enteresan , çok dikkat çekiyor performans olarak tahminimden iyi çıktı yakıt efsane ekonomik rahat araba sürüş tepkileride güzel o fiyatlara binilicek güzel bir araç tavsiye ederim
ds3 ten inip crz ye binilmez benim görüşüm, ikisine de binip kullanmış biri olarak crz ds3 le hemen hemen aynı yakıyor + ds3 daha hızlı bariz şekilde, crz nin tek avantaj denilebilecek noktası sürüş pozisyonu daha başarılı alçak konumlandırmadan dolayı :)
hızı çok önemli değilse ben biraz daha konfor odaklı bakardım.
a3 1.4 tfsi yada a1
[QUOTE=oguzedr;8001022]bence opel corsa 1.6 opc lere mutlaka bak fiyatları senin kalemine uyar ve herkesde göremeyecegin oynadıgın zaman ciddi potansiyel barındıran şahane makinadır...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
bu da bonus ;)
Aracın bu halinin üzerinden en az 2 sene gibi bir zaman geçti aynı performansdaysa kaçırmasın bende çok takip etmiştim ben alamadan satılmıştı akabinde gidip stage3 207Rc almıştım Ds3 sonrası yüklü bir 207Rc belki alınabilir..
[QUOTE=canozgur106;8001192]
yok ben aracın son durumunu bilmiyorum sanırım ilanı olan red opc siyah olan değil ...Arkadaş sıkıldım ds3 ten dedi ben olsam ds3 te dewam ederim güzel alet sonucta ama değişik spor tek kapı bişey istiyorum dediği için aklıma 1. Corsa opc geldi ( Yapılmış örnekleride var ve 700hp ye kadar potansiyel var vede piyasada çok olmadığı için bence güzel bir alternatif olur..) 2. mini cooper s r53 olur
cooper s r53 alırdım ben olsam.
Corsa OPc fiyatlarını bilmiyorum ama performans anlamında bence güzel bir araç.
MINI olacaksa o fiyatlara R53 bakılmalı.
Pejo alsan zaten ds3 ile hemen hemen aynı gibi bence fransızdan çıkmalısınız :)
Kafamdaki araç listesinde Ds3'te var bu araç hakkında (+) (-) olarak bilgi vermeniz mümkünmü ? Bende kararsız kalmakla birlikte ya Mcs r53 ya da MiTo Qv arasında gidip geliyorum şu sıralar.
Konuyu hortlatıyım. Max 45 civarı alınabilecek performanslı en mantıklı araç ne olur?
Ds3 2010-2011 model
207rc 2008-2009 model
Colt czt 2006-2007 model
1.6 vti delsol 1993 model
Bmw e36 318is/320ci 94-98 model
Fikirlerinizi almak isterim açıkçası.