User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Araç seçiminde yardım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç seçiminde yardım.

Arkadaşlar şu an 1.4 77 bg grande punto kullanmaktayım yakın zamanda aracımı değiştirmeyi düşünüyorum fakat aklım fena halde karışık düşündüğüm araçlar ; scirocco 160 bg.(manuel) , audi a3(manuel) , 308 cc thp 156bg (auto) , 308 dizel(auto) , astra 1.4 turbo (5d/3d) (auto) , giulietta 170bg (auto). evet segmentler biraz farklı fakat düşündüğüm araçlar bunlar. kimi peugeottan uzak dur diyor kimi öyle diyor kimi böyle yani kafam karıştı tamamen. fiyat aralığım max:60k altı üstü 3-5 bin oynayabilirim.Bu araçları kullanan varsa yorumlarını tarafsızca belirtirse çok yardımcı olur şimdiden teşekkürler.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer yakıt problemin yoksa Scirocco güzel bir seçenek. 308' in şanzımanı sana ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratabilir. Astra' nın yakıtı fazla ve yaktığı kadar gitmiyor. Listende yok ama belirttiğin fiyatlara Megane 1.6 dizel 130 bg EDC şanzımanlı GT-Line donanımlı olanlarına yönelebilirsin. Hem güzel araç hemde yakıt denen bir şey yok.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leon fr tavsiye ederim.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    308cc thp lerin neredeyse tamamı 140lık ve 4 ileri otomatik. İnanılmaz sakin kullanan arkadaşım şehir içinde o şanzımanla 11-12 den aşağı düşemiyordu. Performans deseniz ağırlığı anca kaldırıyor. Uzun süre önce bir tane 156 lık ve 6 ileri otomatik olduğu iddaa edilen bir ilan görmüştüm ama böyle bir araç var mı bilmiyorum
    -Fırat

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot olacaksa 308 in son kasası gayet başarılı geliyor bana. 1.6 thp 156 lıkta var hdi 115'likte var 60 bin liraya. Hdi'ın yakıta göre performansı baya iyi.
    Thp kullanmadım ama yakıtı 8,5-9 lt civarı olur diye tahmin ediyorum. 156 lık motor artık tanıdık zaten manuel şanzıman o kasayla baya yürür.
    ///M Rulez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer yakıt problemin yoksa Scirocco güzel bir seçenek. 308' in şanzımanı sana ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratabilir. Astra' nın yakıtı fazla ve yaktığı kadar gitmiyor. Listende yok ama belirttiğin fiyatlara Megane 1.6 dizel 130 bg EDC şanzımanlı GT-Line donanımlı olanlarına yönelebilirsin. Hem güzel araç hemde yakıt denen bir şey yok.
    308 156bg bir adet vardı satıldı ***** sitede. megane düşüncelerim arasında yoktu fakat bakmak lazım teşekkürler. 308 şanzıman tam otomatikti yanlış hatırlamıyorsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    leon fr tavsiye ederim.
    düşünülebilir teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    308cc thp lerin neredeyse tamamı 140lık ve 4 ileri otomatik. İnanılmaz sakin kullanan arkadaşım şehir içinde o şanzımanla 11-12 den aşağı düşemiyordu. Performans deseniz ağırlığı anca kaldırıyor. Uzun süre önce bir tane 156 lık ve 6 ileri otomatik olduğu iddaa edilen bir ilan görmüştüm ama böyle bir araç var mı bilmiyorum
    140bg kimse önermiyor zaten . 156 bg olan bir adet vardı geçen hafta satıldı . fakat anladığım kadarıyla satan arkadaşlar özellikle galeri grubu aracın motor gücünü tam bilmeden ilan koyuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot olacaksa 308 in son kasası gayet başarılı geliyor bana. 1.6 thp 156 lıkta var hdi 115'likte var 60 bin liraya. Hdi'ın yakıta göre performansı baya iyi.
    Thp kullanmadım ama yakıtı 8,5-9 lt civarı olur diye tahmin ediyorum. 156 lık motor artık tanıdık zaten manuel şanzıman o kasayla baya yürür.
    ben 10 lt ye kadar tamam diyorum ama normal kullanımda üzeri olursa sanırım bu aracı elerim. fakat dizel motorun çok cimri olduğunu söylüyorlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)