üst limit 27 bin tl
aranan şartlar; motorun ve şanzımanın problem çıkarmaması, yakıt tüketiminin az olması.
c3 1.4 tam otomatik.
aynı motora sahip c2 kullanıyorum. bu motor c3' de olup birde otomatik olursa eşşek olur mu düşünüyorum. sensorlar biraz sıkıntılı ama tam otomatikler problemsiz sanırım. peki yakıt tüketimi nasıl? birde yol ses alması, trim sesleri c2 ye oranla nasıl?
206 1.4 tam otomatik
buda c3 le aynı motoru kullanıyor sanırım. şanzıman sağlamlığı nasıl? çok yaktığı şehir efsanesi mi?
307 trip?
bunların tam otomatiği yok sanırım hepsi triptronik doğru muyum? şanzıman sorunsuzluğu nasıl bunlarda? yakıt tüketimi ne alemde? herkes elektroniksel açıdan çok sorunlu araç diyor, aslı astarı var mı? duruma göre sw de olabilir.
getz tam otomatik.
içi at arabası gibi, kötü plastik. sürüşü de hiç güven vermiyor. sırf modelli ve tam otomatik diye alınır mı? yine o soru, sorunsuzluk ve yakıt tüketimi ne alemde?
jazz 7 ileri
bu en çok istediğim ama bu fiyata turşuları var bitek. onada bulaşmak istemiyorum.
megane2
nedense bu emekli albay arabasını beğeniyorum. bunların şanzıman ve tüketimi ne alemde?
corsa c iyizitoronik
biliyorum bu şanzıman çok nalet ama bu fiyata dizel&otomatiği bulunuyor. ona rağmen bile katlanılmaz mı buna?
grande punto
yarı otomatiği hakkında hiç bir bilgim yok. bilen veri beri gelsin.
fiesta
2004-2007 arası olanlar. kasası çok eskidi, içide çok çirkin ama. bir umut soruyorum.
yaris ve mikranında o fiyata pıtırcık abla kasası var, eski olanlardan. o da ne bileyim kendime yakıştıramıyorum.
aslen c2' mden memnunum. hiç sorun çıkarmıyor, şehir içi pratik, yakıtı da 18 kuruş şehir içi fakat otomatik ihtiyacım olduğu için araç arıyorum. bu fiyata olan otomatiklerde biraz sıkıntılı sanırım. ne yapmak lazım bilemedim?