Connecting Site...
Printable View
Connecting Site...
tüketim önemli değil dediğiniz için bunu öneriyorum. ortalama şehiriçi tüketimi 22 litre civarında ancak gidip bir koltuğuna oturup motoru çalıştırın :) gökgürültüsüyle birlikte yüzünüz gülüyor :)
265 hp 4 çeker bir makine. fanatiklik yapmamak için daha yazmayacağım, aklınıza yatarsa gidip bir bakın.
STI
e92 320cd
Golf R
R-56 JCW
RCZ thp 200hp şeklinde şahsi tercihlerimi sıralayabilirim ...
Standart bir STI ş.içi yakıtta yormaz ve sol ayağı zorlamaz diye düşünüyorum ...
Megane RS'ten sonra listedekilerin pek tatmin edebileceğini sanmıyorum ben..
Clio 4 rs ile denk geldik, ez plaka sanırım test aracı. Çok fazla fark oldu aramızda, beklediğinizden yavaş çıkacaktır.
Rcz r, mini jcw ama yok aşırı gitmesin ama keyif olsun denirse brz yada gt86 olmalı. Rx8 ler suni fiyat yükseltme çabasında.
İlacınız kesinlikle burda :D Hatta ilan sahibi siteye üye, bildiğim kadarıyla da düzgün bir araç
Connecting Site...
Golf 6 R alırım. Motor vs olarak üzmez sadece 4 çeker sistemi çok kötü onunda çözümü haldex controller.
208 gti lar arasinda bana en mantiklisi bu geldi:
Connecting Site...
bu da 6 serisi gibi, bu yasimda isteklerimi karsilamayacaktir. daha ilerleyen senelerde neden olmasin :)
sti da 2.0 mi 2.5 mi tercih edilmeli?
acikcasi sizin yorumunuzu bekliyordum :) rs den sonra; özellikle Türkiye'de; memnun edecek arac bulmak zor.
dediginiz gibi rx8 lerin fiyatlari cok yükselmis. rcz r sahibi olmak isterim ama bütcenin üzerine cikmam gerekli.
daha önceden görmüstüm araci. ilgimi ceken bir arac ama fiyat olarak beni zorlar. birde nisana kadar ilanda kalmasi lazim :)
standart bile binilecek olsa haldex controller alinmali mi? golf 7 gti/r da ki dcc gibi bir ünite mi?
Golf 6r maalesef orçunun dediği gibi önden fazla kayan bir araba. 4 çeker gibi davranamıyor.Sadece kalkış anında ve geniş uzun virajlarda aa bende 4 çeker özelliği de vardı yaw dur onu kullaniim diyen bir araba. Çekişin çoğu sürekli ön tekerleklerde. Haldex controller ile en azından o handikaptan kurtuluo araba.
bu haldex cont ne işimize yarayacak ben daha önce r32 yada s3 de kullnanlara sordum hiç bir işe yaramıyor dediler valla merak ediyorum neye yaradığını arkadan itiş falanmı yapabiliyorsun ?
Rx8 tarif edilmiş.. Hiç cooper la falan filan uğraşmayın, gerçek arabaya binin.
208 gti
STI
Cooper S
Üçünün agresif kullanımda mutlu edeceğini düşünüyorum. Özellikle RS kullanıcıysanız.
Çıtır yüklü bir R53'ün zevkini hakikaten verecek araba çok az(ses olsun, gokart hissi olsun), ama artık temizini normal fiyata bulmak da zorlaştı. GPler bu ara iyice suyu çıktı, uyguna bulunursa yapışılmalı
Kriterlerinizi okuyunca direk R56 JCW canlandı gözümde. Minici olarak bakmıyorum çok fazla farklı marka model kullandım az ya da çok ama sizin kriterlerinize bu konu içerisindeki araçlardan bence en uygunu. Hem günlükte yormaz hem istediğinizde tepkili sürüş isteğinizi de fazlasıyla karşılayacaktır, gidiş olarak da önü çok açık.
Minileri bu kadar hor görmeyin :)
Benim de sıralamam bunlara yakın
Dediğiniz gibi en mantıklısı jcw gibi, donanımları tatmin edici giderlide
R56 jcw lerde manuel mi otomatik mi tercih edilmeli? Otomatikleri performanslı kullanımda ağır kalır mı?
miata gelmedi mi daha?
R56 JCW bence, otm çok ağır kalacağını düşünmüyorum fakat tabi bir manuel tadı vermez.