Bu arac sc kitli olmali, 200 bg gibi gitmiyor ancak keyifli bi arac, en azindan torsen dif mevcut, daha guclu olsa cok guzel yanlar
Printable View
Bu arac sc kitli olmali, 200 bg gibi gitmiyor ancak keyifli bi arac, en azindan torsen dif mevcut, daha guclu olsa cok guzel yanlar
herkese teşekkür ederim, BRZ'nin test arabası olsa test edip bakacaktım hani ne kadar tatmin eder diye ama bu kadar performans şüphesiyle denemeden satın alamam açıkcası.
Arkadan iter çok bir alternatif yok, anca bütçeyi esnetip ikinci el Z4 bakılabilir belki ama onunda çok bir performansı yok zaten. Yeni MX-5 olabilir ya da, onunda performans yok ama cabrio diyerek.
Uygun bir vakit bulduğumda Mini'ye bakıcam.
valla hocam araba dediğin arkadan iter.. Bunu göz önünde bulundurarak seçim yapın bence.
mx5 bakıcam bayilere gelince, beğenirsem 124'ü bekleyebilirim.
şu sıralar aklıma farklı bir araç girdi, mevcut aracımı satabilirsem önümüzdeki ay bir çılgınlık yapabilirim. model söylemeyim olursa sürpiz olsun.
abi kimse alinmasin nasil bilirsiniz lafina tavim araba konusunda,sanki vefat etmis gt86 arkasindan helva dagitiliyor :D
alınacak bir durum yok, hiç böyle düşünmemiştim :)
neyse son durum olarak brz listeden çıktı. yeni type-r'a sulanır gibi oldum bütçeyi esnetip ama bu seferde çevreden psikolojik baskı oluştu valla üzerimde. Apaçi arabası diyen, alırsan binmem diyen vs. vs. illa bir alman arabası aldıracaklar zorla.
hani ateşli görünen hatunlar vardır ama yatakta çok soğukturlar, ben de GT86, brz yi bunlara benzetiyorum. ulen koy 4x4 ve 2.0 / 2.4 turbo motoru. ya da yeni tayyar ve bu kasa çok iyi olurdu.
BRZ SC ile güzel olabilir, herşeyleri aynı olmasına rağmen GT86 sevemiyorum.
bende hem gt86 hem yeni type r var banada apaçi diyen arkadaşlarım var neden japon arabasına biniyosun diyen arkadaşlarımda var açıkcası ama hiç umursamıyorum bindiğimde keyif alıyosam hiç almanmış japonmuş fransızmış ayırmam yani :)
bu arada keşke yeni type r daki motor gt86 da olsa gerçekten çok ideal bi araba olurdu :)
Zaten gercek arabadan anlayan ve seven insan kendi keyfi icin alir ve biner, Zevk aldigi araca biner baskasina show yapcam die vs binmez, en guzeli iste, Nasil 60 kusur model eski amerikana tutkuyla binene saygi duyuyosam, surus zevkinden dolayi japona binenede duyarim
Merhaba,
Subaru Brz 2016 Model manual olarak 4 gün önce teslim aldım. Neredeyse tüm bayilerden fiyat aldım, İstinyedekini ve Kayseridekini incelemeye gittim. Kocaeli iyi bir fiyat verdi oradan teslim aldım. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Ayrıca yukarda gördüm, cevap vereyim; İstinyedeki 2015 ekranlı Brz için 135 000 Liradan 1 Lira inmiyorlar :)
istinye'deki brz için 132'e indirmiştim ben 2 ay falan evvel :)
Aracı yeni almışsınız daha rodajdadır :) Yoksa bir hızlanma videosu isterdim düz yolda :)
@cabriolet
Nasıl araçlardan memnun musunuz peki? Type-R günlük kullanımda konfor anlamında çok yorar mı?
Hayırlı olsun :) Performansı yavaş hissettirmiyor tatmin ediyor diyorlardı, sizce nasıl?
Sağolun, Manuel hocam.
Eğer aceleniz yoksa biraz beklemenizi tavsiye ederim keza bir kaç ay sonra makyaj yiyecek.
benimde çok gözümün kaldığı performansını çok merak ettiğim bir araç . Hatta geçenlerde bir alışveriş merkezi çıkışında bir tane subaru parkediyordu gayet çok etkileyici çok klas bir duruşa sahip.Benimde z4 ten sonra düşündüğüm araçlar kategorisinde direk listemde...