|
|
#20 |
![]()
Otomobil: CP9A
|
Günlük kullanım için R6 rahatsız diyorsanız R6s diye bir model var, o daha konforlu gözüküyor ayrıca fiyat olarakta diğer 600 lüklere göre avantajlıdır. Bir arkadaş fazer yazmış banada çok uygun geldi bu seçenek, biraz daha SS tarzı bişi olsun diyorsan 2009 Kawa ER-6F çok güzel olmuş mutlaka bak birde gsx-f 650 güzel gözüktü gözüme. Son olarakta birşey sormak istiyorum, uzun süredir motorlarla ilgili forumlarıda takip ediyorum, orda genellikle en hızı 600cc lerin ZX-6R (636r) olduğunu okuyordum, 295+ km/s gibi hızlara rahat çıktığını duymuştum.( sahipleri sallamıyorsa); 600rr ın sa 280 km/s gibi hızlarda tıkandığından bahsediliyordu.
|
|
|
|
|
|
#21 |
![]()
Otomobil: 2011 YZF R6 126 Whp,Crossplane Crankshaft 2011 YZF R1,Mini Cooper Gp,Starex CRDI,Accent Lpg...
|
R6s Yamaha Türkiye'nın uydurdugu bı model
...Elde kalan 2006 eskı kasa R6'ları teshır edebılmek,yenı kasanın yanında satabılmek ıcın...Global'de oyle bı model yok kı zaten artık tr'de de yok...az mıktarda ıdı satıldı bıttı gıttı...elınde kalmıs bayı bulunursa belkı ...
|
|
|
|
|
|
#22 | |
![]()
Otomobil: 2011 YZF R6 126 Whp,Crossplane Crankshaft 2011 YZF R1,Mini Cooper Gp,Starex CRDI,Accent Lpg...
|
hele kı bı de stock 600cc'de...
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
![]()
Otomobil: Miata
|
Sehir ici icin benimde gorusum CBR600 den yana
Haa baska bir tur bakiorum dersen ben Ducati Monster derim baskada bisi demem cok rahat sehir icinde... Son Düzenleyen Ryhn; 16-12-2008 12:58. |
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
|
stok mu değilmi bilmiyorum ama 600cc SS ler arasında fab. çıkışı en güçlü ve en süratlilerin zx6-r olduğunu okumuştum birkaç forumda
sürat konusunda kullanıcıları sallıyor olabilir tabi ama en azından diger 600 lüklerin önünde olduğu kanısındayım. (Bilhassa 636r)
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
gsxr600 de çok iddialı bi motor. benım 1000rr la 200 e kadar tutunuyodu... zx6r ı bilmediğim için yorum yapamicam
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]() |
bence racing alma sehir icinde kullanacaksan F al daha iyi olur
gsr 600 600f gibi motorları aynı ama kullanıs acısından daha konforlu olur __________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#28 | ||
![]()
|
... japon'un kendı(Toro Osıghı) markaları soyle sıralamıstıHonda >>> sessız Yamaha >>> estetık Suzukı >>> saglam Kawasakı >>> Hızlı,sorunlu...
|
||
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
eğer o arkadasın 600 doluysa normal lafımız yok ben ztn sonuna belirttim stock diye
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#31 |
![]() |
iyimiş valla fırat
bide motorun markasını söleysersen daha makbule geçicek
|
|
|
|
|
|
#32 |
![]()
|
Bende tam onu soracaktım ne olabilir ki acaba? 636r olmasın
![]()
|
|
|
|
|
|
#33 |
![]()
|
yanlıs cvp!!!
![]() 600RR yoshı rs5 son tuplu...he bıde zero cam var onu unutmusum... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
Yeşil nincaaaa.
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]() |
ninjanın 636 olanları iyi gidiyordu normal zx-6 larda pek bi icraat göremedik fırat abi dogrusu merak ettim sadece tüple topspeed i iyi olan 600lügü
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#36 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
636 biraz dopingli o yüzden kadranda 295 leri görenler olabiliyor kadranın yanılma payını unutmamak lazım o süratlerde yüksek yanılmalar oluyor. Yeni ZX-6 başarılı bir motor değil alt devirleri anormal ölü. Şehir içi kullanım için illa racing deniyorsa en rahat motor Suzuki GSX-R 600. Naked olarak Suzuki GSR 600 düşünebilirsin oda başarılı bir motor.
__________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:29 ::::

...Elde kalan 2006 eskı kasa R6'ları teshır edebılmek,yenı kasanın yanında satabılmek ıcın...Global'de oyle bı model yok kı zaten artık tr'de de yok...az mıktarda ıdı satıldı bıttı gıttı...elınde kalmıs bayı bulunursa belkı
...

hele kı bı de stock 600cc'de...

sürat konusunda kullanıcıları sallıyor olabilir tabi