Valla ben manuel yapma planlarindayim ama onun disinda cok memnunum
Printable View
Performans olarak nasil peki. Tente acma kapamasi falan iyimi. Bu yeni arac icin test surusune ciksana ilanlarda bi kac araba var 5-10 kmde. 80 li rakamlarda alinabilir belki. Gerci istanbul trafiginde otomatik arac gibisi yok ama otomatik olunca mx5 ruhu kalmiyormus gibi geliyor bana
Benimki katlanir tavan, 12 saniye falan acilmasi. 70'e aldim ben, 40bin km'de ama piyasadakiler biraz daha pahali gibi. yeni araci denemek istiyorum aslinda ama pek uygun olamiyorum bu aralar. Otomatik miata ruhunu kesinlikle yok ediyor ama ben de cok trafikte kaliyorum, manuel zorlar baya beni ama yine de ikinci arac oldugu icin yapayim diye dusunuyorum.
Ben olsam kesin yapardim sol omuza ben mi gectim ne :)
valla s2000 ile uzaktan yakindan alakasi olmaz bence olmamalida , s2000 e binen yikik kesim ( kesinlikle asagilamak icin soylemiyorum olani söylüyorum) mx-5 den anlamaz , Milletimiz de otomobil kültürü olmadigindan mx-5 i 100 milyar verdim vtec gecemiyorum boyle spor araba olur diye begenmez yani kisacasi mx-5 e otomobil kültürü olan , zevk almasini bilen otomobilden gercek anlamda anlayan insanlar biner.O yüzden piyasaya cokta bi etkisi olacagini sanmiyorum. Umarim yanilmam cünkü piyasa arabasi olmasini son istiyecegim arabalardan biri mx-5
Bu yeni kasada tente otomatik mi katlAniyor yoksa elle bir yardim gerekiyor mu ?
şu cabrio arkadan itiş keyfini kafasını yaşamak istiyorum :D en güzeli de yolda giderken sigara içmesi olsa gerek :D
Benim miata dan iki once ki aracim cabrio mini cooper s idi, o da feci keyifli ama arkadan itis bambaska birsey
Şimdi izlemeye başladım :D
https://www.youtube.com/watch?v=7BWzj301Bt0
video gayet keyifli olmuş tamamını izledim. Yalnız boyu kilosu ne kadar bilmiyorum gördüğüm kadarıyla içinde sıkışmış :D
1.83 boyum var kilom 78 herhalde rahat ederim sadece şu koltuklarda dik oturamıyorum. Yalnız ben ciddi beğendim aracı (jantlar hariç)