Otomatik olanı iş yapmaz, kilitsiz. Bir önceki kasada makbul olan manuel vitesli olanları.
Printable View
zaten 1.5 motorda otomatik ciddi bayar, 2.0'de belki kurtarır ama kesinlikle manueli hakeden bir araç.
Recaro, bose, afs far, 17 jant mesela.. Jant sitede ölçüleri belirtmemişler ama 16 geliyor olması lazım boş donanımla.
Abi şurdan karşılaştırabilirsin,
http://www.mazda.com.tr/modeller/maz...karsilastirma/
2.0 power sense de 150.450 TL bu arada.
https://www.youtube.com/watch?v=MXuz4QM2QCA Aboo bu ne böyle :D
Abarth ın şekli degil ama , ekstraları güzel , kilit diff, 170 hp motor yazılmla yukseltilmiş, bilstein amartisörler , egsoz gibi
124'lerın almanya baslangıc fıyatı 23euro,kdv dahıl.
Fıat ac gozluluk yapmazsa eger 80-90 bandında baslangıc fıyatı olursa satar...
Dun merserde bindim mx5'e , araba guzel olmusta bana roadster gitmiyor birkez daha anladim , kesinlikle 1.75 ustu insan binmesin vallahi garip duruyor icinde :) ic kalitesi cok hosuma gitti zira japonlarin arasinda en kaliteli malzeme kullanani hep mazda olmustur.derilere ozen gostermisler bayagi ,dikisleri muazzamdi.koltuklar benim gibi ince yapili insani cok guzel saran bicimde dizayn edilmis , bayagi uzerinde calismislar heralde daha once gormedigim hissetmedigim birsey farkettim koltuga oturdugumuz zaman hafif hafif sirtinizi sarmaya basliyor icindeki sungerin sonumlemesinden sanirim.diger arabalarda kazik gibi oturuyoruz bindigimizdede indigimizdede hep ayni sekilde kaliyor.kapilari cok hafif herzamanki gibi ama dosemedeki tasarimi cok begendim.1.88 boy 73 kilo bir insanim koltuk sirtligi bir 5 santim geri yatabilse mukemmel olacakti ciliz yapili olmama ragmen pedal tunelinde rahat degildim biraz canimi skti bu durum ama eminim cogu kisinin hosuna gidecektir. Bu kasayi istemeyip eski kasayi isteyenlere soyliyeyim turkiyedeki bayiilerin elinde bayagi kalan mx5 varmis ve ciddi oranda indirimle verileceklermis
draniela adamlar versinler 30 35 milyar indirimle , gidip servisten 2.0 manuel şanzıman ve ekipmanlarını isteyen getirsin o parayla :D hatrı sayılır indirim olacağını fısıldadı kuşlar :) )
bose motion donanımda yok power da var, recaro sadece power sense de var.
Dün facebook ana sayfamda mazda türkiye'nin reklamından sonra 2 saat kadar mazda mx-5 in youtube ta yer alan incelemelerine göz attım. Sadece ilk başta itici gelen şey softtop manuel el ile açılması oldu.Ama sonra izlediğim videolarda koydukları yay sistemi ile çok rahat açılıp kapandığını görünce direk fiyat araştırmasına girdim.Bende bir test sürüşü için kayıt yaptırdım bakalım sıra gelirmi :) Ama softtop hacimli abiler için biraz arkaya dönüp araç içinde otururken açıp kapatırken biraz sıkıntı olabilir :) Şu an Bmw z4 sahibiyim fakat sattıktan sonra eğer kafama yatarsa ve test sürüşünden sonra cezbederse bu araca geçebilirim. Fiat 124ü de inceledim araç hemen hemen aynı ama çoğu kişide farkındadır Mazda çok güzel ve daha yırtıcı bir görünüme keskin hatlara sahip.Merakla bekliyoruz bakalım
Ben tercihimi s2000 den yana kullanirim. Keske fiyatlar ve arabalar bu hale gelmeseydi. S2000 nin durusu durust olmak gerekir ise 2. Sindede yok malesef. Yan yana koymayi hayal ediyorum S2000 kafadan durusta net ezer.
https://youtu.be/abv6YwTVdM4
2.0 olani gayet iyi ivmeleniyor ama cokk para istiyorlar
piyasaya hızlı girmişler :)
üyelik tarihide mayıs 2016
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...97230752/detay
Anket sonuçları bu forumun ruhuna ters orantı ile ilerliyor :)
kesinlikle mx5,
Mx5 çok güzel ama s2000'e kötü yakıştırma yapanda olmuş haklılık paylarıda çok fazla ama bir s2000 sahibi olarak inanın onun ruhuda çok başka ben hiç bir araçta böyle keyif almadım desem yeridir fiyatlarının çok olması 2.el olması belirtilen al satçı tayfada veya apaçilerde olması üzücü ama s2000'de kesinlikle çok değerli bir araç bana kalırsa
biri ikinci el biri sıfır hemen hemen aynı fiyat. bir honda cı olarak tabiki mx-5 bu şartlarda. japon olsunda :)
Gönül ister s2k ama o fiyatları gördükçe yazık günah diyorum en mantıklısı fiat spider gibi duruyor
üniversitedeyken punto aldıktan sonra bir daha asla fiat almam dedim gittim fiat 500 aldım şimdi 500 cabrio alıyorum bunun üstüne de 124 alırsam hiç şaşırmam :D
Büyük konuşmuyorum artık :)
yabancı bir sitede 124spider'lar 1 haziranda baltimore limana gelecek ardından 2-3 hafta içerisinde bayilerde olacak diye bir bilgi okudum. Abarth olan daha geç yazın sonuna doğru gelecek yazıyordu. Bu durumda Türkiye'ye gelmeside çok uzun sürmez heralde. Abarth olan için geçmiş olsun gerçi yaz sonu gelecekse seneye gelse de olur :)
Bu arabayı alacak adam sezonu kaçırmak istemeyecektir muhtemelen o yüzden fiat gecikirse bence bekleyenlerde mx5'e veya başka modellere kayar. En azından fiyatları açıklayıp ön siparişe falan açmaları lazım bir an evvel ki bekleyenler vazgeçip başka model araç almasınlar.
Oyu fiattan yana kullandım,1.4 multiair güzel is görür..
modern roadsterın doğuşu olan aracı diğer araçlarla kıyaslaman ayıp olur.