|
|
#1 | |||
![]() |
106mı?delsol mu? crx'te 1.6 160hp vtec,dıgerınde 1.6120hplık motor var..sadece performans acısından degerlendırmeyın..fren,yol tutus,konfor v.s
tesekkurler.. ![]() ![]()
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI Son Düzenleyen ahmetbaha-drs; 11-01-2009 15:34. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
biri ufak bir spor araba digeri ise bir hot hatch. karsılastırmanın manasız oldugunu dusunuyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
hondayi sürüş ve konfor acısından bilmiyorum yani bu modelini
performans olarak barız önde olduğu belli fakat 2 kişilik olması onun için bi dezavantaj.106nın fren sistemininde yetersiz oldugunu biliyorum hondanin 160 bg olduna göre ona göre bi fren sistemi yapmıştır japonlar.bence 106
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: jazz
|
honda yaw.. fren ferformans konfor pejoya göre cok cok daha iyi..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
delsol derim.....
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
zevk icin delsol,
performans icin 106... __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
pekı bısey sormak ıstıyorm arkadaslar..delsol bıldıgım kadarıyla civic hb yada sedan vti'dan daha hafif bı araba..neden daha fazla modlanmıyor?..Turkıye'de dogru duzgun yapılı delsol hıc gormedm.. az dıemı acep?
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
zevk icin 106
performans icin b16a2 li del sol |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
Forever Gti
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
Gti dyorum...
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 156 1.6-91 EF9
|
only f.cking is better than 106
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
106 gti bir efsanedir... yol tutuşu mükemmeldir(çıktığı senelerdeki ferrari den bile iyi yol tutuyordu ..) benm tercihim o olurdu
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
die for you gtı
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
bir 106 sürücüsü ve hayranı olarak tabiki 106... tabiki bazı kimseler ve genelde 106yı hiç denemeden tipinbe beygirine bakan önyargılı insanlar var. yok abartılşıyomuş yok güvensizmiş fln filan çarpınca belki evet ama çarpmadan önce bence hepsinden daha güvenli topgearda bi çok arabayı yol tutuşunda geçti best handling de 550 den sonra 2.ci oldu geçtiği arabalar arasında lotus elise skyline 3000gt ferari 335 iyi ve 106sıyla bütünleşmiş bir şöför mercedesle viraj alamaz 106 ile alır frenlerken büyük arabayı toparlayamaz 106 yı toparlar her zaman zorda bile kaççak bi delik bulur ilk alıştığım zaman abartıp kullanırken ne kazalardan kurtardı beni ne kıçıunı attı ne savruldy kayma eğiliminde hemen toparlamama izin verdi bazen görmeden çok sert setlere çarptım tekerden benzin kesici düğmesi bile attı tık demedi süspansiyon akslar aslıda ne desem az olur
ben ona oyuncak diyorum ...keşke yeniden sıfırını ını üretseler hiç bozmadan üzülüyorum arabam giderek eskliyor ne çıkarsa çıksın çok samimi sölüyorum porsche 911 turbı bile kulklanmama rağmen hiç bir arbayla bu kadar bütünleşmemeiştim aklından geçeni yola dökmek hiç kolay olmamıştı ben moka sarıyorum özetliyim 106 abi istanbul trafiği için biçilmiş kaftan...
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: e36 m3 - mk1 rabbit
|
106 Gti Diyorum onun gibi yolda giden araba yok o standartlarda onun yeri bence herzaman farklı..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Civic&1,4is&HB&Kırmızı
|
yol fren konfor ve benim için en önemlisi cabrio olabilmesi ile Delsol tek derim
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: jazz
|
kesinlikle del sol
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:48 ::::

performans olarak barız önde olduğu belli fakat 2 kişilik olması onun için bi dezavantaj.106nın fren sistemininde yetersiz oldugunu biliyorum