Arkadaşlar karar veremiyorum saçma ama 2 araba arasında kaldım . Biri jip biri Sedan. Yakıt mühim değil. Para eş değer fiyatlar 2015 bmw 137 bin x trail 135 bin siz olsanız ne yapardınız . Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar
Arkadaşlar karar veremiyorum saçma ama 2 araba arasında kaldım . Biri jip biri Sedan. Yakıt mühim değil. Para eş değer fiyatlar 2015 bmw 137 bin x trail 135 bin siz olsanız ne yapardınız . Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar
Ben 10 bin liraya şahin alır 125 bin lirayada tokiden ev alırdım, bu araç danışma işi çığırından çıktı bence.
///M Rulez...
Yakıtı tam olarak hesaplamadım ama bende şehiriçi 380 krş arada sport + kullanımlı.
Ama dsc off ta comforta geçiş yapması can sıkıcı.İlk arkadan iter aracım f30 328i bakıyorum arada aracın kasasını çok sevdim.
yüksek arabada olmak çok keyifli, o yüzden xtrail
ama bmw nin karizması var, bu durumda bmw.
biri 1.6 vergi az. bmw 1.6 mı bilmiyorum.
ikisinin birleşimi yeni bmw x1 bence, neredeyse aynı para sıfırı.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Valla bmw varken xtrail pek mantıklı gelmiyor bana.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Premium marka almak varken karsindaki acaip sorunlari cikma ihtimalo cok olan Japona bakmam bile![]()
1881 - 193∞
Eskiden Honda olunca seçeneklerden birisi (City hariç) modeller ne olursa olsun Honda'yı önerirdi herkes forumda,şimdi Bmw modellerinde aynı şey geçerli(FWD olanlar hariç
) o yüzden burdan çıkacak cevap yakıtta problem değil denildiğinden 320i. Kullanım amaçlarınızı düşünüp ona göre karar verin bence, hayırlısı olsun şimdiden.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bi abim sıfır xtrail aldı premium paket. Arac dısardan ne kadar alımlı duruyorsa icerden okadar vasat. Özellikle konsol ve göstergeler hic olmamıs.
Leon Mk2
Golf Mk7
Scirocco Mk3
1.16 F20
A180 W176
Yakıt mühim değilse, al sana jip gibi jip, çöp tenekeleri ile uğraşma.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...96982581/detay
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. yakıt mühim değil ama eski jiplerede yönelmek istemiyorum. kullanım amacı aile ama bir o kadarda kendi zevklerim için düşünüyorum. diyorum ya aklım x trailde gönlüm tamamen bmw de. o motor o arabaya çok yakışmış. 140 bin tl param var tamamen farklı segmentteler biliyorum başta da dediğim gibi sizce ne olmalı araçlar hakkında ki görüşünüze göre karar verseniz neyi seçerdiniz diye düşünüyorum . kendin bineceksin bizene diye düşünen olacaktır elbette ama 2 side bana uyuyor o yüzden sizinde fikrinizi almak hoşuma gider.
bende x trailden açıkcası korkuyorum bmw daha sorunsuz ama x trail dışarıdan felaket güzel içi de deniz arkadaşım dediği gibi çok vasat geliyor bana.
bu arada düşündüğüm bmw bu arakdaşlar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1575178/detay/
140-1 e çekilir heralde.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...85266627/detay
1881 - 193∞
bir BMW almaya bu kadar yakınken eğer almazsan o jipe her binişinde keşke o BMW'yi alsaydım diyeceksin.
Bu her zaman böyledir.
Karart gözünü al BMW'yi en kötü ihtimalle beğenmezsen satar istediğin jipi alırsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)