|
|
#20 | |
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
![]() |
Biz denedık 207 de eksoz falan da vardı vtı da aem fıltre bıde eksoz vtı 1 1.5 boy kadar önde bıtırdı süren arkadasların ıkısıde bu işi bılen arkadaslardı
|
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
2sinide yüklersek yok olur 207. antalyadaki denemelerde 106gti lar ve vti lar almıştır.tabi burda havalar biraz daha farklı 207=cai,eksoz,blowoff 106,vti=cai,eksoz. tabi 400m de böyle oluyor ilerde geçebilir 207 __________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: Pejo
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
benım kuzenımde 207 rc vardı çok denedık dunya kadar fark atıyor vtec her türlü vtec alacak.
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]()
|
Hangi dolulukta vtec RC'ye fark atıyor? Araçta neler var acaba?
Bu arada konu hakkındaki benim görüşüm 2 araçta standartsa 207GT alacaktır 2 koşulda da. Son Düzenleyen can_ank; 21-11-2008 10:23. |
|
|
|
|
|
#27 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
ikiside stocksa bence gt alır...
stock vti'ın en yenisi 10 yaşına geldi artık, tek avantajı gt'den hafif olması __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#28 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
her türlü vti.. ..bence vti yi 207 Rc ile karşılaştırmak lazım... videodaki kişinin de tepkiside çok güsell " şimdi niye böyle oldu yaa"
![]()
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
bende gt ıle rc arasında da cok oyle abartılacak bı fark yok
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#31 |
![]()
|
Uygun bi zamanda ben bulursam standart vti la da gt ile de video ceker koyarım. Ordan hem VTI vs GT'nin sonucu hakkında da bi fikir çıkar
|
|
|
|
|
|
#32 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
stockta 207gt vti ı geçer.ama cok fazla fark olmaz.
RC nın stockta vti la alakası olmaz. RC-GT arasındaki farkta belli. rs-RC http://videos.streetfire.net/video/2...-Rs_169756.htm rs-GT (rs 2 kişi gt tek kişi-ve oldukça alt devırden basıyoruz buda gt nın avantajına) http://videos.streetfire.net/video/C...-GT_175485.htm |
|
|
|
|
|
#33 |
![]() |
GT ile RC arasında BENCE dağlar var..
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Misafir
|
![]() Goral in gazabina ugramasaydim simdiye sokaklardaydim da...Birde benimki can inki kadar gitmicekmis gibi bi his var icimde. Hormonlu rc onunki...Chiplimidir nedir ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen Ryuk; 21-11-2008 15:23. |
|
|
|
|
#35 | |
![]() |
yanlıs hatırlatmak ısterımkı atmosferık bır araba ıle turbo beslemelı bır aracı karısılastıyorsun sonucta vti atmosferık bır araba neyı ıdda etmeye anlatmaya calsıyorsunkı gt yı geçmistim rc yıde cok rahat gecerdım denk gelse denerdık.. 2kere 2 4 eder saygılar. __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
http://videos.streetfire.net/video/C...-GT_192915.htm
atmosferık civic si 92 model 136 hp beyin eksoz sistemi kısa sanzıman turbo 207 gt eksoz sıstemı bow yuksek basınc sonuc ortada ne dıyım artık... __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#37 |
![]()
|
Ben karşılaştırmıyorum onları Mertcan. GTI_35 nickli arkadaş yazmış onu yanlış gördün herhalde
Ben ztn standart olarak RC ile Type-R karsılastırılır dedim gidişleri yakın olduğu için. Senin araç atmosferikken nasıldı bilmediğim için ona yorum yapamıyacam ama denk gelsek ben de seve seve denerdim. 2 kere 2 4 mü 5 mi eder bakardık. Şimdi havanda su dövmenin anlamı yok. Umarım turbo işin en kısa zamanda sorunsuz biter bu arada. Merakla bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#38 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:29 ::::

2sinide yüklersek yok olur 207. antalyadaki denemelerde 106gti lar ve vti lar almıştır.tabi burda havalar biraz daha farklı

Ben ztn standart olarak RC ile Type-R karsılastırılır dedim gidişleri yakın olduğu için.