olur rc de olur benim civic gelinde rc lerler cıkarız
1.6 turbolar soyle :D
Printable View
Neyse anlasılan ne VTI war ne de GT. Bulanlar dener koyar videoları hayrına
Bi deneyin de görelim acaba sonucta hangisi hangi şartlar altında ne performans sunuyo...
http://www.youtube.com/watch?v=XYM2bSfAlio
zamanında denedık ama hala anlamayanlar var :D
:D:D:D
ajan gıbı oldum ıyıce ama mertcan vıdeo kaıstı galıba senın bu soyledıklerın Si ıle deneyen 207gt de.
senın Vti la deneyen 207gt stock degılmıydı?
hatta youtube da sahıbı aynen su sekılde yazmıs:
guys..iam the driver frome the 207gt!! in this video my car is stock i just have a hks blow of!! but the civic is modified..he has a special clutch,chip tuning.headers and lot more!! a stock civic vti has no chance against the 207gt!! thank u
bide turkce yazmıs:
ya arkadaslar kac defa yazcaz bu videodaki civic modlu kisa sanziman,chip,headers.egsoz vs vs vs.....207'de ise sadece egsoz var yapmayin beyler vti sansi bile yok 207gt karsi toz duman eder
benim demek istediğim şey yanlış anlaşılmış. genel olarak hondayla pejonun donanım anlayışları farklı mesela 2005 model 307nin en dolusuyla civic in en dolusunu veya 206nın en dolusunu jazz ın en dolusuyla karşılaştırdığınızda donanım kalemi olarak bir sürü fark var. olan donanımlar çok kaliteli mi değil mi orası tartışılır. aynı şey pejonun ve hondanın hızlı modelleri için de geçerli. honda bu donanımları koysa arabası farkedilir yavaşlamaz, pejo bunları çıkarsa arabası hızlanmaz sadece anlayış bu şekilde. bunun dışında tabiki kimse parası yetse donanım için ep3 typer yerine 206rc almaz.
mertcan 207leri boşver araban gelince benimle deneriz
28/76 ya 28/71 :D
stock vs. built
gelince deneriz
böylece bütün açılardan tek seferde karşılaştırmış oluruz
mertcan alır ikiside 1 barda bence:p