bencede yanlış alt devirde yürürlerse 207 alır ve vtec yakalayamaz amaüst devir denerlerse sonuçlar değişebilir
Printable View
bencede yanlış alt devirde yürürlerse 207 alır ve vtec yakalayamaz amaüst devir denerlerse sonuçlar değişebilir
ben denemiştim 1. vites vtec acık ve 2. vites 70 den basmıştık ikisindede saçma bir fark oluyordu 4ün sonuna kadar ... Stok oldukları sürece geçmesi çok zor
bende sadece filtre egzoz ve kat iptali vardı...
turbo besleme ve atmosferik karşılaştırılması yapılıyor. bence alt devirde üst devirde son hızlarda olsun 1.2.3.4.5 vites olsun nasıl basılırsa basılsın sonuçlar hep değişecektir. vti üst devirlerde iyi bir araba 207 alt devirlerde alır. stock durum tabi. değişken zamanlı bi karşılaştırma olur:D
ben anlamadım konu nerelerden nerelere gelmiş.207gt çok çok iyi giden bi araç değil benim gözümde.ben bunu denemeden öncede sölüodum hep.hatta mertcan ın koyduğu wideoda denediğim kişi arkadaşımdır hep söledim ben ona boş yere para harcama bu arabaya diye.ama rc çok farklı bence.rc çok daha iyi gidio
ister stock,isterseniz non stock olsun vti alır.komple egzostlu,cai'li,yazılım yapılmış gt'de kullandım,stock'ta kullandım,vti gt 'ye göre daha başarılı:)stage 2 bi vti'la yüklü gt arasında oluşacak farkı düşünemiyorum ki,dragon07 arkadaşımızında söylediği gibi 106 207 gt denemesi yaptık sonuç ortadaydı=106:D
http://www.youtube.com/watch?v=XYM2bSfAlio
Bu videodaki vti'ın yüklü oldu her halinden belli.Her iki araç da stock olduğunda GT'nin çok rahat geçeceği görülüyor.
http://videos.streetfire.net/video/C...-GT_192915.htm
136 hp lik civic si ile olan kapışmada 8. saniyeden gelişlerine bakarsanız orta şeritteki GT'nin yırta yırta geldiğini ve önüne çıkan koskoca fiat doblo yüzünden yavaşladını görmek için hiçbirmizin teleskopa ihtiyacı yoktur umarım:)
Türkiye'deki tüm Hondacılar burada mı toplanmış ya?Nereye düştük böyle:icon_tup:
vti da YÜKLÜ diyebilecek bir şey yok eksoz headers filitre performansa yönelik daha önce kısa falanda vardı ama sattı mertcan.
ayrıca, doblonun yanından geçiyor nerde yavaşlıyor allah aşkına tekrar izlermisin lütfen.
Ayrıca hep Honda cılara derler Fanatik Fanatik diye ama, lütfen yapmayın arkadaşlar iki aracıda yükleyelim %100 de GT yi neye göre diyorsun araştırmaların var heralde ;) biraz örnek göstersene Türkiye' den veya dünyadan !
VTİ hemen hemen her araç la karşılaştırılmıştır, burda bazı fanatik arkadaşların hazmedemediği bir yer var heralde, bu araç gerçekten başarılıki dünya kadar araç ile kıyaslanıyor. hemde bir çok kıyasladığı model ya hacim olarak büyük yada turbo veya aşırı beslemeli, Stock olarak geçemese karşılaştırabilmek bile bence VTİ ın başarısıdır. tamam bazı honda cı arkdaşlar özelliklle honda forumlarında çok fanatik olmuşlardır ve her arabaya gider yapmışlardır. ama şu farkıda görün lütfen..kimse yanlış anlamasın yazdıklarımı kimseye gider falan yapmıyorum ama biraz objektif olalım..
207GT ye gelince, bence headers eksoz filitreli temiz bakımlı bir VTİ ile en az kafa kafaya giderler fikrim bu şekilde... bir kaç deneyen arkadaşımızda belirtmiş zaten..
zaten kısa vardı yazmıs fatih...
Allah aşkına yuklu yuklu demiisiniz
ne yukluymus beeeeeeeeeeeee
siz yuklu vtec gordunuzmu hıc hayatınızda?
ekzantırık bıle yoktu arabamda
arabam 8 ay yattı yagınıbıle degıstırmeden gazladım o vıdeoda
askerden ızıne gelmsıtım.
sunu kafanıza sokun n/a araba ıle turbo araba karsılasıtyorsunuz
hala bunların farkında degılsınız.
arabamda kısa sanzıman vardı o vıdeoda
vtec altı basıyorum 4 vıtesde yakalıyorum gecıyorum 5.vıtese atınca yıne yakalıo 207 cunku uzun 5.vıtes dıslım vardı.
ama tek kısı denememde fark gayet farklı İÇİNDEN gecıyorum...
civic si videosu daha farklı 207 gt ı kullan arkadasımız
balamirle yuz yuze sorduk ayagını gazdan gectınmı dıye?
dobloyu gorunce bıraz korktum ama asla ayagımı gazdan cekmedım dıe kendısı ıfade ettı..
hayırlı gunler
gune bu konu ıle basladık hayırlısı olsun :D:D:D:D
Tabiki burda amaç işi renklendirmek.Yoksa GT'nin veya VTI'ın önde bitirmesinin kimseye hayrı yok:)Sitede samimi olduğum arkadaşlarım benim ne derece Honda beğeniri olduğumu bilirler.Hatta 207'yi satıp Type-R almak için yırtındığımı da bilirler.Bir gün denkleştiricem o parayı:DVTI şüphe götürmez efsane olacak bir araç hatta olduda.Zaten en yenisinin 10 yaşında olduğunu ve hala piyasasının 20-25 bin lira aralığında seyrettiğini göz önüne alırsak ne derece başarılı bir araç olduğu ortada.Hele hele prof. ellerde bu makinaların ne hale geldiğini hepimiz biliyoruz.
Uzun lafın kısası, Mertcan demekki hem fikiriz. Aracın stock olsaydı GT önde olacaktı;)
Unutmadan, iki araçda yüklenirse GT kesin alacaktırdan kastım şuydu.En basitinden turbo motor ile atmosferik bir motora uygulanacak chip tuning uygulamasından alınacak yanıt arasında çok ciddi farklar var.GT'ye yapılan bu uygulamalarda %20 ile %30 arası güç artışı sağlanmakta.Bu da 180/190 hp'ye tekabul etmekte.Ama "MaG" arkadaşımızın sorduğu üzere ona ne memleketimden ne de dünyadan yaptığım araştırmaları göstereyeceğim:)Anlatmak istediğim çok daha basit bir konu:)
yok ben zaten her zaman soylerım
stock vti çok iyi giden bi araba degil bence
eski 106 gti (06 yor36) sattıp vti aldıktan sonra
gercekten uzulmstum bıraz
ama kısa surdu
hedars eskoz aem filitre kiti ile gercekten cok zevklı bır araba haline geldi
zaten daha sonra pasaoglu serviceyi gordukten sonra araba çoşmustu :D
şu an nasıl bısı olacak tahmın edemıyorum artık hayırlısı... :)
[QUOTE=emretorlak;489699]Tabiki burda amaç işi renklendirmek.Yoksa GT'nin veya VTI'ın önde bitirmesinin kimseye hayrı yok:)Sitede samimi olduğum arkadaşlarım benim ne derece Honda beğeniri olduğumu bilirler.Hatta 207'yi satıp Type-R almak için yırtındığımı da bilirler.Bir gün denkleştiricem o parayı:DVTI şüphe götürmez efsane olacak bir araç hatta olduda.Zaten en yenisinin 10 yaşında olduğunu ve hala piyasasının 20-25 bin lira aralığında seyrettiğini göz önüne alırsak ne derece başarılı bir araç olduğu ortada.Hele hele prof. ellerde bu makinaların ne hale geldiğini hepimiz biliyoruz.
:hahaha: azizim sende hondacısın,alıcaz sanada bi typer :)
bunu herkez bilir vti yı yürütmek istiyorsan kısa kaçılnılmaz bi işlem ve ne kadar fark ettigini herkez bilir.artı güzel cai+headers eksoz bu araçlar için yeterde artar bile 207gt yi geçmek için...ki bunun yanında etc ,v-afc filan varsa dahada iyi olur bence sonuç normal geldi bana :cool: