207 gt performans yönünden bukadar büyütülecek bi araç değil arkadaşlar:)tamam turbo oluşundan kaynaklanan tork avantajı var ama çok :)tatminkar bi araç değil.
Printable View
207 gt performans yönünden bukadar büyütülecek bi araç değil arkadaşlar:)tamam turbo oluşundan kaynaklanan tork avantajı var ama çok :)tatminkar bi araç değil.
I ** the king:hahaha:
turbo vtec kim combo:D:D:D
207gt ler gitmiyor varmı ötesi cai ekoszlu vtida geçer ....:D emretorlak'a saygılar
:icon_bla: Tahrik var hocam :D
Siz alın abicim 10-11 yaşındaki vti ları. Aldığınız araba yağ yakmaya başlamıştır zaten başlamadıysada en fazla 1 seneye başlarsınız bidonla gezmeye:)Piyasadaki vti ların yarısından fazlası 200,000 km nin üzerinde.Tabi görünen 100,000:D vti'a 25,000 ytl vereceğime sıfır ayarındaki 207'ye 30,000 ytl veririm yıllarca başım ağrımadan binerim. 3 boy atsa ne olur 5 boy atsa ne olur(ki hala iddia ediyorum stock vti,stock GT yi asla geçemez)
92 model bi civic si'dan bahsediliyor.Abi koltukarı bile sökülmüş diyorsunuz:)Karşılaştırmadaki amaç ne anlamadım bile:soru:Burada konuşulan kimin arabasının kimi geçeceği değildi en başta.Stock makinaların gücünden bahsediyorduk.Teknolojilerini ve güçlerini karşılaştırıyorduk.Sonra egolar girdi devreye:)
Fiat uno da tuningden sonra ferrari ile birlikte yürüyor.Ne sonuç çıkarmamız lazım?Ferrari'nin Uno kadar gitmediğini mi:Bravoo:
açıkcası *** atmıssın
sana söyle diyim
arabam 210 bin km de deydi
159 km de aldım ve
motor ıcı stock 8500-9000 devir cevirdım 210 bın e kadar
be bı grm yag yakma sorunum duman atma sorunum yoktu.motor acıldı ve krank olsun pıstonlar olsun gayet temız ve normal cıktı
honda motoruna bakarsan hıc bır sorun cıkmaz...
sana bı ornek
106 gti aracım 160 bınde yatak sardı hemde her 15000 km de yag degıstırmeme ragmen
her sey ortada
honda dayanıklı uzun umurlu motor yapar ve kullandıkca motor acılır..
Biraz çamur attım Mertcan bakalım kimler savunmaya geçecek diye;) İlk tepki beklediğim kişiden geldi:)Birazdan da Efe yazar:)
:hahaha: ilk önce mertcan çok dogru yazmışsın.bide emretorlaka şunu sorucam
neden typeR almak istiyosun git RC aL.çok klişe laf ama honda hayat ondan aslan terbiyecisi daha ötesi gerisi yok...vti la kıyaslamayalım typerla kıyaslıyalım istersen daha teknolojik egoları devreye sokmadan :hahaha:
Derken yazmış:D
Honda'nın daha iyi motor yaptığı bir gerçek. O yıllarda 1.6 atmosferik motordan 160 hp güç üretebilen kaç tane firma vardı. O yılları bırak şu an bile yok. Pejo 1.6 lt motora turbo koymuş ona rağmen 150 hp güç alabilmiş:)Sağlamlık konusunda da sadece pejo ile değil diğer araba üreten firmalarının birçoğu ile boy ölçüşebilecek bir teknolojiye sahip.En basitinden babam 99 Honda civic kullanıyor.Araba 170000 km de.Daha kaputu yağ değişimi dışında açılmadı bile şeytan kulağına kurşun:icon_tup:
pejosuz honda,hondasız pejo olmaz
bendede corolla var 229.000 km ye geldi maaşallahı var:icon_tup:japon daha dayanıklı.207 gt'nin motoruda dayanıklı ama birazcık narin be emreciğim:)bunları senle konuşmuştuk sanırım;)207 gt kötü demiyorum ama eski jenerasyon makinalar daha performanslı(her ne kadar en yenisi 10 yaşında olsada):D
bu arada herkesin zevkidir kimsye bişi kabul ettirmeye çalışmayın çok mantıksız
araba alırken bütçe ye zevke herşeye bakar bu iş zaten böle olmasa bu kadar marka olmazdı en iisi japonlarsa nie diğer markalar var japonlar çokmu pahalı sanki
ben mesela 26-27 milyarlık 206 rc ye biniorum muadili bi typer 40 bin civarı
aradaki fark bana cazip gelmio,param olsada cazip gelmez rollingde 3-5 boy hızlı olcam die gelmio yani
yani bunun gibi nedenler çoğaltılablir
o yüzden saygı duymak lzm herkese