Sen ne iş yapıyosun Dayı ?
Printable View
Servisler icin, takintili ve zor bir müsteriyimdir valla. Herseyin kusursuz olmasi icin zorlarim. Sagolsun meray servis verdigi guven ve gosterdigi özenle memnuniyetimi ve en onemlisi guvenimi kazandi. Gidecek arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim asla pisman olmazsiniz.
fx35 var müşterimde direksiyon kutusu patlak varmıdır daha önce yaptıran. nedir olayı
http://i.hizliresim.com/B2MmnQ.jpg
Yeni konu açmayım dedim arkadaşlar yarın 2005 fx35 alıyorum 1 sene falan binip satmayı düşünüyorum lpg lı olduğundan yakıtı pek kafaya takmıcam ama başka bi sıkıntı yaşatırmı bana ? Bugün kullandım ses gidiş şahane sanırsın 350 z kullanıyorsun :)
ustadlar 2sene oncede bakıyordum ben bu araca ama ozamanlar cesaret edememıstım simdi bu konuda egzoslu videosunuda ızledım mest oldum yıne deprestı duygularım :D 2004 buldum bır tane ama vergısıne baktım 13 yasında olmasına ragmen 1.200lıra vergı 6aylık tabi :D su aralarda devlete bu tarz vergi odemekte koyuyor sahsi fikrim kendi namıma duseri yokmu acaba vergi konusunda ? yakıt problem degıl yıllardır cekıyoruz zaten ama birde antalyadayım bir problem olsa istanbuldakı bahsettiginiz nissan ozel servisine goturmek dısında alternatifimiz varmı acaba antalyada bu aractan anlayan varmıdır bilgisi olan ?
fx motorları lpg sevmez diye okumuştum
sübapların üretildiği malzeme ile alakalıydı yanlış hatırlamıyorsam
ustadlar su arac nasıl fıkrı olan varmı birde yukarıda sordugum soruları yıneleyecegım bakım sorun halınde antalyada care bulurmuyuz araca ? yoksa vazmı gecmelıyım bu sevdadan?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bu arada suan aracım satılık ısteyen oluyor dusuk fıyata verıp gecıcem ugrasmamak ıcın kararsız kaldım
ustadlarım yokmu arac tavsıyesı olan artık kararımı verdım fx35 icin 10 tane kadar favorım var ama ıste mesela bahsettıgınız nıssan servısı ıcın ıstanbulda olması benım ıcın avantaj alırken tabi ama alırken ankarada ve kayseride olanlara baktırırken servis tavsiyesi olan yada ne bıleyım ilk defa yuksek araca binecegim :D helekı hayalımdekı araclardan olan 350z motor sesi alacak olmam heyecanlandırıyor sahsen bir yardım eli uzatıverın lutfen bılgısı olan ustadlarım saygılar
kapat gözlerini git al :D şaka bi yana ben bu konuyu açtıgımda ki fiyatlara bakıyomda uçmuş bee onun için ne alırsan kardır diyorum
Ben aracımı sattım hatasızdı alan arkadaş sürtmüş resimleri mevcut 1 parça lokal sıkıntı değil dersen motoru meray serviste yapılmıştı 14 bin mil olmuştur .eksiksiz temiz bir arabaydı ben 80 e vermiştim sedefli beyaz prins lpg li 2005 arabayı şimdi belki uygun verebilir düşünürsen numarasını atarım gider bakarsın masrafın olmaz bu arabayı alırsan .
24 milyar harcamıştı benim aldığım adam motora bende lastikleri frenleri diskleri değişmiştim
kendi kendimi hortlatayım :D araçla ilgili güncel bilgi verecek var mı ?
Biriniz alsında bari iki motor sesi duyalım :)
Hortlayan konuya bak. Tam da şu an fx bakıyordum :) araçlar ciddi dolu. Azıcık merkezi bir yerde olsam çok feci kafalar yaşatır bana şunlardan biri :)
Yok mu gaza gelip alıp bizi de gazlayacak bir delikanlı abimiz?
buyrun kafalar 1milyon :D
2004 Infiniti FX FX45 77.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 511477013
2008 model benzinli almak üzereyim var mı güncel rakam verebilecek ?
yakında testini yapmayı planlıyorum en azından 1 saat kadar kullanabileceğim.
kronık sorunlar? bahsettıgım bu gogus yırtılmaları deformasyonlarından cok motor-yuruyen kısımda. olası bır problemde ne kadarlık bır fatura kucagımıza gelır mesela?
yakıt "lpg" ile yaklasık ne kadar? 3000gt 16-22lt ıdı mesela bu cıvarda mı ,yoksa fazla mı?
aracın kıs performansı nasıl?
baska bıldıgınız, alırken suna da bakın baktırın dedıgınız bıseyler varsa kısaca alırsam sevınırım.
bende ara sıra bakıyorum günlük içinde , ilandakilerin hepsi saatli bomba gibi duruyor. Çoğuna da LPG takılmış zaten alınmaz.
bende almadan önce baya bir araştırmıştım, hatta bu konuyuda okumuştum
fx35 zamanının çok ilerisinde bir araç, 2003-2007 yılları arasındakş fx35 lerde kronik otomaktik şanzıman göğüs kabarması süspansiyon ön takım yağ eksiltme gibi başlıca sorunları olan araçlar
ama 2008 yılı ve sonrasında araç bu sorunlardan arındırılmış gerekli düzenlemeler yapılmış
öyleki ben aldığımda ilanda olan araçların hemen hemen hepsine ya kendim gittim baktım yada birilerine sordurdum, az önce tekrar baktım hala aynı ilanlar duruyor
ben 2008 model aldım ve tabiri caiz ise en düzgün fx35 bende diyebilirim, öyleki aracım orjinal sesi bile gayet başarılı, zaten vq35 motor nissan gtr35 in alt yapısına sahip, yetkili servis araca küçük gtr diyor, bose ses sistemide gayet başarılı
yakıt konusuna gelince, benim aracıma hiç lpg takılmamış bende takmadım, şehir içinde 80 kuruş - 1tl civarında yakıyor
kış mevsimi olarak ilk kışım ama kışın kullanmayacağım
hatta aracı satın aldığım arkadaş gidip f10 5,20 dizel m paket aldı daha sonra 3 defa aradı 1 defa yanıma geldi tekrar bana sat diye :)
şu araca baktınız mı ?
2005 Infiniti FX FX35 87.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 523356140
lpg takılmamış hiç o yüzden ilgimi çekti.
oo oo bakıyom da küllenen aşk alevlenmiş yine :D
benim anladıgım alınırsa lpg takılmamıi 2008 model öngörülüyo
2008 Infiniti FX FX35 120.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 590586041
istersen buna bak
dipnop ilanla yakında uzaktan alakam yok
Az daha koyup fx37 yada fx30d alırım ben 2008 bu paralar hayal.