User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: Scirocco,cupra,polo gti,208gti ?

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendim kullanıyorum diye demiyorum da çok hızlı olmak istemiyorsanız, keyif de yapmak istiyorsanız ne 208, ne Leon, ne de Rocco bir Pro Ceed GT'nin verdiği keyfi veremez. Lafım gazlamak hızlı olmak değil yanlış anlaşılmasın. Zate herşey hız da değil bir araçta. B segmenti fiyatına C segment nadir bir araba en nihayetinde. Çok mantıklı bir seçenek.

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evlat olduktan sonra bi anlamı yokki abi sıkıntı şurda türkiye şartlarında binebileceğimiz bi miktar hızlı ve elde kalmayacak arabalar belli malesef . Yoksa kimse bayılmıyo 1.4 fr a yanlışmıyım ? gt heryönüyle daha iyi bi araba . Mesela ben gti ımı 4 ayda zor sattım aldıgım fiyata . Sırf cam tavan yok diye 25 bindeki arabayı arayan bile yoktu . Piyasası hızlı olsa i30 186 hp yede binilebilir fr yerine . Ama satamayicam arabayı almam .
    Cam tavan çok önemli bir opsiyon gti da zaten araba küçük tavan olmayınca iyice basık oluyor. Alacak kişilerde çok dikkat ediyor tavanlı olsaydı o kadar beklemezdin araban temizdi çünkü. Ben 25 günde falan satmıştım o zaman ki piyasasına göre tavan rakama şu an olsa o paraya vermezdim o ayrı bir konu
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam tavan çok önemli bir opsiyon gti da zaten araba küçük tavan olmayınca iyice basık oluyor. Alacak kişilerde çok dikkat ediyor tavanlı olsaydı o kadar beklemezdin araban temizdi çünkü. Ben 25 günde falan satmıştım o zaman ki piyasasına göre tavan rakama şu an olsa o paraya vermezdim o ayrı bir konu
    Aynen öle anlatmak istediğim mevzuda bu aslında tutulmayan araba istediği kadar iyi olsun satmaya kalkınca can sıkıyo . Mesela ben hiç keşke cam tavanlı alsaydım demedim kullanırken ama satarken çok dedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)