Passatin 320d f30 a gore veya baska araclarla yuruyusu nasil. Kullanan deneyen varmi bu araci, yazilimli golf 1.4le denedk gecen fena gitmiyordu emin olamadim 190likmi olduguna arkada yazilari goremedim tam
Passatin 320d f30 a gore veya baska araclarla yuruyusu nasil. Kullanan deneyen varmi bu araci, yazilimli golf 1.4le denedk gecen fena gitmiyordu emin olamadim 190likmi olduguna arkada yazilari goremedim tam
190 lık kısada uzunda f30 320d ye nerdeyse hiç tutunamıyor cepteyim youtube da var bi iki araştırırsanız
Ben 320D'nin ayırıp gideceğini sanmıyorum hatta uzunda passat geçebilir.Youtubede bayağı aradım ama bulamadım video falan...Sitelerindeki teknik verilere bakarsak.
-Passat:1549kg, 320D:1525kg Yani kilolar neredeyse aynı diyebiliriz.
-İkiside 190hp 400nm, Passat:3500-4000 devir arasında 190 hp,bmw ise tam 4000 devirde bu gücü veriyor.
-0/100 hızlanmada bmw 7.2sn passat ise 7.7 sn'de ulaştığını gösteriyor.
-Son hızlara bağtımızda ise bmw 230 iken passatta 235 olarak daha yüksek gözüküyor.
Kim geçer kim geçemez onu bilmemem ama teknik verilere bakarak ikiside birbirini +- 2-3 boydan fazla ayıramaz
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
320d 184 hp diğer aynı güçteki arabalara göre hakkını sonuna kadar veren seri bir araç ben passatın şansı olacağını düşünmüyorum
Teknik verileri birbirine çok yakın duruyor. Passat çok az önde gözüküyor. Ben hemen hemen aynı gideceklerini düşünüyorum. Ama Passat 2.0 TDI 240 PS Tipr. 4 Motion olsa...Deneyen yok mu hiç bu aracı, hangi araçlarla gidebiliyor gücü nasıl vs.? Çok merak ettiğim araçlardan birisidir ve ilerideki hedeflerim arasındadır![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
Arkadaşlar 184 lük f30 sorulmuş. Benim tahminim kalkış harici tüm disiplinlerde passat alır gibi. Hem kısmen hafif, hem daha güçlü hemde önden çeker. Bunların tamamını kattığınızda birde top speed ler arası 5km gibi passattan yana bir avantaj var. Passat alacaktır
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
190 lık değil de 150 lik Passatı biraz kullanma şansım oldu.
Ama şunları söyleyeceğim BMW nin 2 litre dizelleri gerçekten çok farklı gidiyor F30 320d'e bindiğimde ben bu araba 184 HP olamaz dedim 220 ye kadar soluksuz çıkıyor.Tabi soluksuz gidiyor kavramı herkese göre farklı ama 220 ye kadar arabanın çektiğini koltuktan hissettim.Bir de BMW aktarma işini çok çok iyi yapıyor ben burun farkıyla 320D diyorum.
Verilen 0-100 190 hp lik bu senenin değerleri yalnız. 184 lüğün değil. Kaldıki diğer veriler gibi kalkışta belirleyici bir anlam ifade etmez. Daha ziyade cd yani sürtünme katsayıları vs işin işine girer. Biri şaftlı diğeri akslı sistem.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yanliz 320dnin bu teknik verileri 16" jantli falan,passatinki hangi jantla bilmem ama 16" 2.0tdi190liga olmaz in taraftaki disk sigmaz 16"e... Dedigim gibi ikiside birbirini efsane ayiramaz bence
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
f30 a oy atardım zf den sebep![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Zf falan diyorsunuz iyi hoşta karşısındakide DSG
Tamam sorunlu falanda gidişteki başarısı ZF 8 ileriden daha üstün
Totalde bende ZF 8 ileriden yanayım ayrı ama Hakkı'nın hakkını Hakkı'ya vermek lazım
İkisi arasında net geçen taraf kesin olmaz A4 ten biliyorum passatta farklı olmaz baya gidiyo ciddi ciddi..
Sıfırdan dikerken Bazzat önden çeker olduğu için tuttunamaz, o yüzden 320D geçer ama 60 sonrası rollde kafa burun giderler.
DSG, ZF'den hızlı vites atıyor bence.Ki öylede olmalı.Çift kavrama neticesinde.Ayrıca yeni nesil 2.0 tdı ların vites oranları gereksiz uzun.Sanki o oranı çevirmeye motorun gücü yetmiyor gibi geldi bana.(150lik denediğimde)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)