Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi iki araç arasında kalma gibi durum var 120 130 bin fiyat aralığında, hangisini seçmem mantıklı olurdu.Nedenleriyle yardımcı olursanız çok sevinirim..
Not:Mobil yazıyorum imla hataları için kusura bakmayin
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi iki araç arasında kalma gibi durum var 120 130 bin fiyat aralığında, hangisini seçmem mantıklı olurdu.Nedenleriyle yardımcı olursanız çok sevinirim..
Not:Mobil yazıyorum imla hataları için kusura bakmayin
F30 için Lci Sportline bayii 136 fiyat teklifi yollamıştı geçen hafta değerlendirilebilir . Doluluğu da gayet yerinde
ya uzatılmış garanti ile vw yoksa bmw derim.. Hele şehir içi kullanılıcak ise bmw direk.. Kavrama değiştirmekten servisten çıkamazsınız.
Passat dizel olsa passat derim en azindan az yakar,diger turlu f30 makyajlan guzel oldu tsi passat yerine alinir
Ama f30dan passatin genisligini ve rahatligini beklemeyin
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Yıllardır VW kullanıcısıym, bıktım artık aynı arabaya binmekten. Yalan yanlış kasa değişiyor ama içine bindiğim araba hep aynı sanki. Konsolun genel hatları, klime panelleri vs. LP560'a bile baksan, A3 klima paneli, Audi teybi, gösterge de TT ile A3 devşirmesi. Özetle hep aynı araba gibi gelmeye başladı artık bana VW grubu.
Makyajsız olsa net passat derdim, makyaja rağmen iç mekan passat diyorum, diğer konularda yakınlar.
F30
.......................
F30 herkeste var artik 18 yasindaki cocukta bile 316 ve ya 320 yol kenari bir mekana otur her yerde beyaz f30 lar yaslisi genci...Sahsi gorusum passattan yana
passat belli bir yaştan sonra anca tercih edilir diye düşünüyorum bence f30 en mantıklısı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Passat mı çekeceksin yanlarına? Tabii ki 3 Serisi.![]()
Vw kullanıcısı olarak söyluyorum tercihim Bmw olur. Özellikle yeni nesil motorlari modifiye konusunda hic tatminkar degil. Eski motorlar daha verimli
Life is Too Short To Stay Stock
ikisininde amanda aman araçlar değil türkiyede rantı yüksek araçlar .. ama ikisi arasında F30
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Doğuşla servis için uğraşırım vaktim ve naktim çok diyorsanız vw tercih edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)