cidden ne varsa uzak doğu da var.. micra yı düşünmemiştim. teşekkürler
Printable View
sevgili kardeşim yanlış anlaşılmasın diye söylüyorum.. herkesin arabası kendine kıymetli hiç bir markayı kötülemek değil niyetim.. bir bmw ci olarak serviste gördüğüm 2 adet f10 un motor yapıldığını ve %70 inin 100k km den sonra aynı problemi yaşattığını duyduğumda hayal kırıklığı yaşadım.. düşündüm ve şu an aktif olarak hem 99 model tam otomatik corolla hemde 2012 model yarı otomatik dizel corolla kullanan biri olarak yeni olanla 3 kez yolda kalıyorum da 99 model arabanın en son şanzımanına ne zaman bakıldığını niye hatırlamıyorum dedim.. konfor - performans - güvenlik bunlar farklı şeyler demek istediğim eskisi yenisinden daha güzel elbette değil ama sanki daha sağlam.. bu arada yetkili servis raporlarını isteyen olursa paylaşabilirim kimsenin aklına 'arabaya bakmazsan yolda bırakır tabi' gibi bişey gelmesin km gelmeden yetkiliye giden ve düzgün kullanılan bir araç olduğundan emin olun..
rakiplerine oranla daha odunumsu bir gövdeye ve sevimsiz bir kullanıma sahip olması (tüm opelleri kastetmiyorum) ve aslında sıfır color edition donanımının (en üst) 55.300 lira olmasının verdiği avantajla galiba corsa 1.4 otomatik alıcaz..
208 ACTIVE 1.6 e-HDi 92 hp ETG6 + sky paket + sedefli beyaz + cam tavan var tek eksik ön park sensörü birde tam otomatik şanzıman değil oda olsa mütiş bir araba bence ama bu etg6 şanzımanda alıştık biraz geri kaçırma vs. var annem rahat kullanıyor memnunuz çok şükür 63.000tl yada 66.000tl idi.